Klarwin
Energy Technology
Klarwin Energy Technology sprijină companiile ce activează în industria de Petrol și Gaze, Rafinare, Chimică și Petrochimică și în industria de producere a energiei electrice prin echipamente de ultimă oră și suport tehnic pentru filtrarea, separarea și purificarea fluidelor din toate ciclurile de proces.

Suntem specializați în furnizarea de tehnologii de filtrare, separare și purificare care asigură nivelul dorit de puritate a tuturor fluidelor implicate în producția combustibililor, a substanțelor chimice specifice sau în generarea energiei electrice.
Activitățile noastre sunt împărțite în două domenii: Fuels & Chemicals și Power Generation. Specialiștii noștri din Fuels & Chemicals asigură asistență tehnică și echipamente producătorilor de petrol și gaze, rafinăriilor, industriei chimice și petrochimice, producătorilor de îngrășăminte, biodiesel & bioetanol în domeniul filtrării și separării fluidelor. Soluțiile tehnice pe care le propunem pentru centralele electrice, fie că energia este produsă din surse nucleare, regenerabile sau din combustibili fosili, ajută la protejarea echipamentelor, a cazanelor de abur, a turbinelor și a ciclului de apă / abur pentru creșterea productivității, reducerea consumului de energie și creșterea fiabilității echipamentelor.
Putem spune despre noi că, datorită prezenței permanente la clienți, suntem un partener tehnic ce oferă, pe lângă echipamentele de filtrare/separare/purificare a fluidelor și recomandări de optimizare a proceselor, audit de filtrare, servicii de închiriere echipamente filtrare/purificare dar și training-uri personalizate. De asemenea, venim în sprijinul partenerilor noștri prin servicii de laborator privind puritatea mecanică a fluidelor și a componentelor.
1