Klarwin
Pharma Technology
Klarwin Pharma Technology oferă clienților săi soluții complexe pentru procesarea fluidelor farmaceutice, optimizarea și/sau controlul total al contaminării proceselor existente, conform celor mai recente cerințe GMP.
Pe baza unor parteneriate solide cu lideri europeni și mondiali din rândurile producătorilor de echipamente și instalații pentru industria farmaceutică, Klarwin Pharma Technology dezvoltă pentru clienții săi din România numeroase proiecte pentru procesarea în deplină siguranță a soluțiilor de uz farmaceutic. Consultanța oferită de Klarwin vă ajută să faceți alegerea cea mai bună în dimensionarea, operarea șsi optimizarea instalațiilor necesare pentru obținerea, la costuri cât mai atractive, a medicamentelor de uz uman și veterinar, în formă solidă, semisolidă, aerosoli sau lichidă, sterilă, nesterilă.

Managementul factorilor de risc permite controlul total al contaminării pe parcursul procesului de obținere a medicamentelor sterile sau nesterile, îndeplinind cele mai recente cerințe din USP, FDA, BP, Farmacopeea Română, EP, etc.
1