Klarwin
Parteneri

Pall Corporation  este liderul mondial în soluții și tehnologii de filtrare, separare și purificare, acoperind întreaga gama de industrii: de la industria alimentară, industria chimică și petrochimică, industria producerii energiei, industria aeronautică, la industria biofarmaceutică, industria echipamentelor de producție, industria microelectronicelor și a tratamentului apei.
Află mai multe
Fedegari Group este un grup industrial italian care produce instalații personalizate, aparatură și componente relevante pentru industria bio-farmaceutică și alimentară la nivel mondial.

Know-how-ul grupului se află în domeniul proceselor sterile și curate și cuprinde diferite tehnologii și produse.
Află mai multe
Din 1979, TECNinox proiecteaza sisteme pentru procese aseptice in productia medicamentelor, care integreaza management automat al operatiilor C.I.P. si S.I.P. Experienta dobandita in acest sector a permis companiei sa dezvolte standarde pentru aplicatii specifice ale companiilor farmaceutice de top.
Află mai multe
Cu peste 2.000 de echipamente instalate în întreaga lume, Brevetti C.E.A. este recunoscută pe plan internaţional ca un specialist în echipamente de inspecţie.
Cunoştinţele extensive, investiţiile continue în cercetare şi dezvoltare, pasiunea pentru inovare şi fiabilitatea echipamentelor reprezintă cu siguranţă punctele forte ale companiei noastre
Află mai multe
Înfiinţată în anul 1997, D.O.C. Validation este o companie de consultanţă italiană cu experienţă internaţională în Conformitate şi Validare a standardelor actuale de bune practici de fabricaţie pentru industria farmaceutică.
În anul 2011, compania a obţinut certificarea ISO 9001:2008 pentru “Servicii de conformitate şi consultanţă în standardele actuale de bune practici de fabricaţie”
Află mai multe
Grimm & Wulff Anlagen- und Systembau GmbH a preluat construcţia de instalaţii de la PALL Filtersystems GmbH Werk Hamburg în iunie 2006. Producem sistem moderne de filtrare şi tratare apă folosind tehnologia cu membrană şi osmoză inversă. Sistemele de desalinizare sunt folosite în principal pentru navele de marfă, în domeniul marin şi offshore. Sistemele de tratare apă de proces şi eluat sunt folosite în industrie şi pentru gropile de gunoi / domeniile municipale.
Află mai multe
Hofstetter Gastechnik AG  este specializată în toate tipurile de gaze, utilizarea acestora şi arderea în condiţii de siguranţă în arzătoare cu flacără. 
Află mai multe
Membră a TASI GROUP – cel mai mare grup mondial specializat pe testarea integritatii, măsurare şi inspecţie - Bonfiglioli Engineering este lider mondial în domeniul soluţiilor de control al calităţii, sistemelor de detecţie a scurgerilor, testării vizuale şi funcţionale a pachetelor şi echipamentelor de inspecţie şi monitorizare.
Află mai multe
Antares Vision este o companie creată pentru a răspunde cererii crescute din industria farmaceutică în ceea ce privește siguranța și controlul calității.
Află mai multe
Emtrol LLC oferă sisteme dovedite şi fiabile pentru industriile care necesită recuperarea produselor, controlul poluanţilor din aer şi conformitatea cu reglementările de protecţia mediului.
Află mai multe
În ultimii ani, grupul Rhodius a devenit un lider de piață în producția de componente mecanice și module pentru industria airbag în Europa și în restul lumii. 
Află mai multe
Ecotip este un producător din Slovenia de filtre ECOFIL, fiind prezent în multe țări cu următoarele aplicații:
Află mai multe
Eriez HydroFlow Europe îndeplinește toate cerințele dvs. de filtrare industrială, oferind o gamă largă de produse de filtrare și servicii de proiectare cu soluții pentru industria generală de inginerie, aerospațială, auto și feroviară, de fapt, oricine utilizează fluide de răcire.
Află mai multe