Klarwin

Parteneri - Antares Vision

Antares Vision

Antares Vision

Antares Vision este o companie creată pentru a răspunde cererii crescute din industria farmaceutică în ceea ce privește siguranța și controlul calității. Datorită experienței de 20 de ani în tehnologia farmaceutică a controlului vizual și a aplicațiilor conexe, Antares a devenit în ultimii ani un lider în domeniul sistemelor de control și al soluțiilor complete hardware și software pentru urmărire și trasabilitate.
Soluțiile Antares Vision pentru control on-line al ambalarii au fost alese de către majoritatea dintre cele mai importante companii farmaceutice multinaționale din top 20.
Antares Vision crede că activitatea de cercetare și de dezvoltare este strategică. Această credință ne face să alocăm un procent mare din cifra de afaceri pentru activități de cercetare și dezvoltare și să punem bazele modelului nostru de afaceri pe crearea relațiilor cu universități, centre de cercetare și consorții pentru a dezvolta tehnologii.
Această atitudine inovatoare este secretul succesului Antares Vision și a fost distins în 2013 cu titlul de campion al European Business Awards.

Pentru mai multe informatii vizitati site-ul www.antaresvision.com

Parteneriat prin excelență

Credem în deschidere, flexibilitate și o colaborare lină și neîntreruptă cu colaboratorii noștri de afaceri. Relaționările noastre au la bază încrederea, cooperarea, respectul și interesul comun pentru un rezultat remarcabil.