Klarwin

Parteneri - Bonfiglioli Engineering

Bonfiglioli Engineering

Bonfiglioli Engineering

Membră a TASI GROUP – cel mai mare grup mondial specializat pe testarea integritatii, măsurare şi inspecţie - Bonfiglioli Engineering este lider mondial în domeniul soluţiilor de control al calităţii, sistemelor de detecţie a scurgerilor, testării vizuale şi funcţionale a pachetelor şi echipamentelor de inspecţie şi monitorizare.

Încă de la fabricarea primului echipament pentru testarea si detactarea scurgerilor a recipientelor din plastic, Bonfiglioli Engineering a stabilit cele mai înalte standarde în tehnologia soluţiilor pentru controlul calităţii. Prin aplicarea încrucişată a cunoştinţelor specifice pe toate pieţele - de la industria farmaceutică la cea chimică, de la cosmetice la metale – Bonfiglioli Engineering oferă soluţii de top în domeniul sistemelor pentru testarea scurgerilor, inspecţiei şi integrităţii pachetelor.

Astăzi, după mai bine de 40 de ani de planificarea şi realizare de inovaţii, Bonfiglioli Engineering este liderul pieţei soluţiilor de controlul calităţii şi ofera produse şi servicii care depăşesc aşteptările utilizatorului, graţie organizării sale eficiente, reţelei globale de vânzări şi asistenţă tehnică, service-ului post-vânzare de calitate şi – mai presus de toate – încrederii profunde a clienţilor săi loiali. Cu peste 4500 de instalaţii în întreaga lume, Bonfiglioli Engineering deserveşte un portofoliu de clienţi la nivel mondial, cu o influenţă reală asupra eficienţei şi securităţii industriei ambalajelor din întreaga lume.
Parteneriat prin excelență

Credem în deschidere, flexibilitate și o colaborare lină și neîntreruptă cu colaboratorii noștri de afaceri. Relaționările noastre au la bază încrederea, cooperarea, respectul și interesul comun pentru un rezultat remarcabil.