Klarwin

Parteneri - Ecotip

Ecotip

Ecotip

Ecotip este un producător din Slovenia de filtre ECOFIL, fiind prezent în multe țări cu următoarele aplicații:

  • Filtre ECOFIL pentru sisteme de aer condiţionat, în conformitate cu standardele EN 779, după cum urmează:

            - Clasa de filtre G1-G4… Filtre grosiere în straturi, filtre cu saci, casete

            - F5-F9… filtre fine în straturi şi filtre cu saci,casete, filtre rigide V(compacte),
            - H10-H14,U15-U17… Filtre absolute cu teste de scurgeri şi scanare, la cerere.

Aceste filtre  ECOFIL pentru sistemele de aer condiţionat sunt utilizate în instalaţiile de producţie, clădiri, spitale, centre de calcul, filtrare în industria electronică şi în alte industrii:
 

  • Filtre ECOFIL pentru cabine de (pulverizare (vopsire) ca prefiltre, Filtre pentru podele, filtre pentru tavan, precum şi filtre pentru uscătoare cu temperaturi ridicate

  •  Filtre ECOFIL pentru colectarea prafului industrial – pentru colectoare de praf. (pânze de filtre, filtre cu saci) pentru diferite aplicaţii industriale, cum ar fi: industria farmaceutică, fabrici de ciment , fabrici de var, combinate siderurgice, industria aluminiului, industria lemnului, industria băuturilor alcoolice, combinate chimice, turnătorii, incineratoare, fabrici de zahăr etc.
  •  Filtrele cu cartuş ECOFIL pentru colectarea umedă şi a prafului pentru diferite aplicaţii industriale, cum ar fi: industria farmaceutică, fabrici de ciment , fabrici de var, combinate siderurgice, industria aluminiului, industria lemnului, industria băuturilor alcoolice, combinate chimice, turnătorii, incineratoare, fabrici de zahăr etc.
  •  Filtrele ECOFIL pentru filtrare umedă… pânze de filtre pentru galvanizări, tratarea apelor uzate, fabrici de zahăr, diferite alte aplicaţii industriale etc.
Parteneriat prin excelență

Credem în deschidere, flexibilitate și o colaborare lină și neîntreruptă cu colaboratorii noștri de afaceri. Relaționările noastre au la bază încrederea, cooperarea, respectul și interesul comun pentru un rezultat remarcabil.