Klarwin

Parteneri - Fedegari Group

Fedegari Group

Fedegari Group

Fedegari Group este un grup industrial italian foarte dinamic, care produce instalații personalizate, aparatură și componente relevante pentru industria bio-farmaceutică și alimentară la nivel mondial.

Know-how-ul grupului se află în domeniul proceselor sterile și curate și cuprinde diferite tehnologii și produse.
 
Fedegari Group a fost creat prin voința fraților Giampiero și Fortunato Fedegari la începutul anilor cincizeci în Pavia, Italia, ca o mica afacere de artizanat dedicată fabricării de diferite produse din foi de metal. Ulterior, această afacere s-a dezvoltat în producția de sterilizatoare, specializându-se progresiv în proiectarea de utilaje pentru aplicații în domeniul farmaceutic. Începând cu anii nouăzeci, Fedegari și-a diversificat producția în domeniul proceselor cu fluide supercritice (în special CO2), proiectând și construind sisteme și utilaje destinate în principal proceselor de extracție (aparatură personalizată pentru funcționare la presiuni de 200-500 bar) și unităților de curățare (utilaje standard de operare la presiuni de 50-70 bar). Astăzi, Fedegari este un grup industrial care controlează 6 companii din întreaga lume având cca. 300 angajați, cu venituri consolidate de 38 milioane euro (referință anul fiscal 2011), din care 85-90% este exportat în principal către Europa de Vest, SUA, India și China.
Timp de mulți ani deja, Fedegari este considerat un producător de referință în domeniul sterilizării, datorită multor inovații pe care le-a introdus în utilajele și procesele sale.

O caracteristică unică a Fedegari este verticalizarea extremă a companiei, care a respins întotdeauna ideea de asamblare a mașinilor sofisticate cu componente standard (concepute pentru o varietate de aplicații), dar întotdeauna a căutat să dezvolte și să producă componente și tehnologii interne, astfel încât să dobândească cunoștințe tot mai aprofundate despre utilaje și să le inoveze întotdeauna mai mult decât oricine altcineva.
Fedegari își vinde produsele printr-o rețea internațională de reprezentanți independenți, specializată în furnizarea de mașini și servicii complementare pentru sterilizatoare.

Astăzi Fedegari este un grup industrial extrem de dinamic controlat de familie, gata să facă față provocărilor unui scenariu tehnologic la nivel mondial. Fedegari este capabil de a oferi soluții inovatoare pentru procese curate și sterile (de la sterilizatoare la unități de decontaminare), atât în ​​ceea ce privește produsele cât și serviciile de asistență oferite pre- și post-vânzare în întreaga lume.
De fapt, în ultimii ani, Fedegari a extins gama produselor sale, datorită achiziționării Bio Com Srl, o companie specializată în procese chimice de bio-decontaminare și controlul contaminarii. În zilele noastre, Fedegari învestește încă în dezvoltarea și achiziția de tehnologii inovatoare, în extinderea serviciilor, în inovarea facilităților de producție și în formarea continuă a personalului său.
Fedegari este prezent întotdeauna unde industria are noi investiții, oferind sprijin și consiliere cu privire la evoluțiile viitoare ale tehnologiei de sterilizare.

Pentru mai multe informatii vizitati site-ul : www.fedegari.com
 
Parteneriat prin excelență

Credem în deschidere, flexibilitate și o colaborare lină și neîntreruptă cu colaboratorii noștri de afaceri. Relaționările noastre au la bază încrederea, cooperarea, respectul și interesul comun pentru un rezultat remarcabil.