Klarwin

Parteneri - Grimm & Wulff Anlagen- und Systembau GmbH

Grimm & Wulff Anlagen- und Systembau GmbH

Grimm & Wulff Anlagen- und Systembau GmbH

Grimm & Wulff Anlagen- und Systembau GmbH a preluat construcţia de instalaţii de la PALL Filtersystems GmbH Werk Hamburg în iunie 2006. Producem sistem moderne de filtrare şi tratare apă folosind tehnologia cu membrană şi osmoză inversă. Sistemele de desalinizare sunt folosite în principal pentru navele de marfă, în domeniul marin şi offshore. Sistemele de tratare apă de proces şi eluat sunt folosite în industrie şi pentru gropile de gunoi / domeniile municipale.
  
Experienţa noastră în construcţia de instalaţii, punere în funcţiune, instruire şi service global pentru aceste sisteme se bazează pe 20 de ani de activitate de succes. Lista referinţelor este considerabilă şi constă din peste 1500 de sisteme produse şi în funcţie în lume. De exemplu, Marina germană foloseşte sistemele de desalinizare produse de noi. Echipele noastre de specialişti şi angajaţi înalt calificaţi realizează chiar şi sistemel de instalaţii complexe conform cerinţelor militare şi de mediu.

Calitatea şi securitatea sunt aspecte primordiale la Klarwin. Mai mult, toţi partenerii noştri de afaceri sunt acreditaţi pentru sistemele de management al calităţii.

În calitate de furnizor pentru instalaţii de tratare eluat pentru gropile de gunoi, Klarwin şi partenerul său Grimm&Wullff sunt certificaţi pentru sistemul de management al calităţii conform EN ISO 9001:2008.

Mai mult, conform Directivei CEE pentru echipamente nr. 2006/42/EG din 17.05.2006, anexa II A, confirmă că instalaţia de tratare eluat pentru gropile de gunoi, în conceperea, construcţia şi livrarea sa este conformă cerinţelor esenţiale de sănătate şi securitate din Directiva CE pentru echipamente nr. 2006/42/EEC, implementată prin legi şi reglementări naţionale care adoptă această directivă.

Ca urmare, nu există limite privind utilizarea produselor noastre.

De asemenea, dorim să asigurăm o excelenţă şi o calitate pe termen lung a produselor noastre. În acest scop, fabrica noastră derulează teste de acceptanţă în fabrică, în atelierele noastre, şi posedă proceduri scrise proprii conform EN ISO 9001:2008.
 
Parteneriat prin excelență

Credem în deschidere, flexibilitate și o colaborare lină și neîntreruptă cu colaboratorii noștri de afaceri. Relaționările noastre au la bază încrederea, cooperarea, respectul și interesul comun pentru un rezultat remarcabil.