Klarwin

Parteneri - Hofstetter Gastechnik AG

Hofstetter Gastechnik AG

Hofstetter Gastechnik AG

HOFSTETTER GASTECHNIK AG  este specializată în toate tipurile de gaze, utilizarea acestora şi arderea în condiţii de siguranţă în arzătoare cu flacără. 

CE FACEM NOI PENTRU CLIENŢII NOŞTRI: Hofstetter Gastechnik AG oferă soluţii tehnologice pentru manipularea gazelor de fermentare a deşeurilor, bio-gazului, a gazului din minele de cărbune şi a oricărui gaz combustibil. Dispunem de tehnologia, infrastructura şi personalul potrivit pentru a veni în ajutorul dumneavoastră în ceea ce priveşte proiectul de control al emisiilor de gaze cu efect de seră (GES) sau de generare de energie din biogaz. 
Noi proiectăm şi fabricăm sisteme de ardere şi de tratare a gazelor în Elveţia la cele mai înalte standarde de calitate simbolizate de numele ţării noastre. 

ABORDAREA NOASTRĂ: Indiferent cât de complicat ar putea părea proiectul dumneavoastră, contactaţi-ne şi vom fi bucuroşi să vă venim în ajutor şi vom găsi, cu siguranţă, o soluţie împreună. Noi lucrăm aproape de clienţii noştri. Suntem activi în întreaga lume şi dispunem de o reţea de agenţi în mai multe ţări care vă pot veni în ajutor la nivel local, oferindu-vă servicii şi întreţinere pentru sistemele dumneavoastră de eliminare a gazelor. 

OBIECTIVUL NOSTRU: este acela de a deveni partenerul dumneavoastră pe termen lung în ceea ce priveşte soluţiile de protecţie a mediului şi sistemele de eliminare a gazelor. Dorim să devenim lider de piaţă în domeniul sistemelor de eliminare a gazelor de fermentare a deşeurilor şi de tratare a bio-gazului. 

DE CE SUNTEM MAI BUNI DECÂT FIRMELE CONCURENTE: Persoanele care lucrează în compania noastră fabrică sisteme de ardere şi de eliminare a gazelor de la începutul anilor optzeci. Primul sistem de ardere a fost fabricat în încercarea de a oferi o soluţie pentru mirosul urât din depozitele de deşeuri. Inginerii noştri au fost pionieri în aplicarea unei tehnologii inovatoare. Cu certitudine ştim ce facem şi competenţa noastră e la dispoziţia dumneavoastră atunci când lucraţi cu noi. Sistemele noastre de ardere sunt fabricate pentru a rezista în timp. Sistemele noastre lucrează, întotdeauna.
 
 
Parteneriat prin excelență

Credem în deschidere, flexibilitate și o colaborare lină și neîntreruptă cu colaboratorii noștri de afaceri. Relaționările noastre au la bază încrederea, cooperarea, respectul și interesul comun pentru un rezultat remarcabil.