Klarwin

Parteneri - Johnson Matthey

Johnson Matthey

Johnson Matthey

Johnson Matthey este o companie internaţională specializată în produse chimice care se axează pe dezvoltarea valorii adăugate, pe produsele şi serviciile de înaltă tehnologie. Divizia pentru tehnologii de procese a Johnson Matthey, una dintre cele cinci divizii, este un furnizor mondial de catalizatori şi aditivi, tehnologii de acordare a licenţelor şi alte servicii aferente industriilor petrochimică, a gazelor de sinteză, a rafinării petrolului şi a prelucrării gazului.
În cadrul rafinăriilor, Johnson Matthey se axează pe îmbunătăţirea profitabilităţii, pe eficientizarea energetică şi pe performanţele de protecţie a mediului în cazul proceselor clienţilor prin catalizatori pe bază de hidrogen, prin soluţii de purificare, prin catalizatori pentru hidro-procesare, prin aditivi şi sisteme de aditivarea pentru cracarea catalitică a fluidelor (FCC), şi prin optimizarea proceselor şi servicii de îmbunătăţire a bunurilor.  Catalizatorii şi aditivii Johnson Matthey sunt aduşi pe piaţă prin intermediul unor branduri bine cunoscute; printre acestea KATALCOJMTM, PURASPECJMTM, HYTREATJMTM, şi  INTERCATJMTM.

Parteneriat prin excelență

Credem în deschidere, flexibilitate și o colaborare lină și neîntreruptă cu colaboratorii noștri de afaceri. Relaționările noastre au la bază încrederea, cooperarea, respectul și interesul comun pentru un rezultat remarcabil.