Klarwin

Parteneri - Pall Corporation

Pall Corporation

Pall Corporation

Pall Corporation  este liderul mondial în soluții și tehnologii de filtrare, separare și purificare, acoperind întreaga gama de industrii: de la industria alimentară, industria chimică și petrochimică, industria producerii energiei, industria aeronautică, la industria biofarmaceutică, industria echipamentelor de producție, industria microelectronicelor și a tratamentului apei.

Pall Life Sciences oferă produse și servicii de vârf pentru a satisface nevoile exigente ale  clientilor, care  descoperă, dezvoltă și produc  medicamente cu tehnologii biotech, vaccinuri, terapii cu celule și farmaceutice clasice. Pall oferă tehnologii medicale avansate, care sunt adesea pentru pacienti o ultima linie de apărare impotriva agentilor patogeni periculoși. Produsele Pall pentru industria alimentară furnizează protecție critica impotriva contaminarii din timpul diferitelor etape de fabricație.

Pall Industrial servește o gamă diversă de clienți în industria microelectronică, industria aerospațială, combustibili, petrochimica, chimica, automotive  si de generare de energie. Pall este un furnizor cheie pentru industria inovatoare și exigența de semiconductoare și electronice de consum, și oferă produse de filtrare utilizate în aplicații critice de pe vehicule aerospațiale,comerciale și militare. Produsele Pall sunt esențiale pentru fiabilitatea echipamentelor industriale. Soluții de inginerie Pall ajută clienții municipali și industriali în a aborda problemele de reglare a calității apei, deficitului și a cererii, și ajută companiile de energie in  a maximiza producția și a dezvolta combustibili comerciali de noua generatie.


 
Parteneriat prin excelență

Credem în deschidere, flexibilitate și o colaborare lină și neîntreruptă cu colaboratorii noștri de afaceri. Relaționările noastre au la bază încrederea, cooperarea, respectul și interesul comun pentru un rezultat remarcabil.