Klarwin

Parteneri - TECNinox

TECNinox

TECNinox

Din 1979, TECNinox proiecteaza sisteme pentru procese aseptice in productia medicamentelor, care integreaza management automat al operatiilor C.I.P. si S.I.P. Experienta dobandita in acest sector a permis companiei sa dezvolte standarde pentru aplicatii specifice ale companiilor farmaceutice de top.

Cei mai mari producatori farmaceutici din Romania au ales Tecninox - datorita profesionalismului, calitatii produselor si a istoriei de 30 de ani de inovatie.

Sediul principal
În sediul principal se regăsesc structurile de management: design, R&D, activităţile de business şi marketing, management, managementul achiziţiilor, instruire şi controlul calităţii.


Echipa
O echipă de manageri de proiect, ingineri şi experţi software analizează în detaliu fiecare propunere tehnica, evaluând aspectele tehnice şi problemele, în permanent contact cu clientul final.


Producţie

Producţia este împărţită între câteva fabrici unde lucrează personal înalt calificat, cu tehnologii avansate.


Linii

Liniile sunt asamblate şi cablate în spatii diferite, unde sunt personalizate si dotate cu instrumente de precizie, softul şi toate articolele solicitate de client. Înainte de expediere, liniile sunt testate în zona de testare, folosind fluide pure pentru a asigura funcţionarea lor corectă.


Sectoare

De la proiectare la realizare şi verificarea instalaţiei. Aceasta oferim. Dezvoltarea continuă a ideilor şi soluţiilor noi a fost întotdeauna misiunea companiei noastre. Dorinţa noastră de a garanta un leadership tehnologic constant se bazează pe patru valori fundamentale: Pasiune, Experienţă,  Excelenţă, Inovare.


Portofoliul nostru de produse include instalaţii de proces la cheie pentru diferite domenii. Fiecare instalaţie este realizată conform standardelor recente GEP, ASME, FDA, cGMP şi GAMP şi cu cele mai moderne şi recente tehnologii care satisfac cerinţele industriei farmaceutice şi biotehnologiei.


Schema de organizare a proiectelor

Pentru fiecare proiect, fiecare departament urmează o procedură foarte precisă.


Proiectare

În grupul nostru proiectarea joacă un rol principal: personalul nostru este alcătuit din ingineri în Mecanică, Electronică şi Procese, toţi animaţi de obiectivul suprem al companiei: să creştem.
De la începutul anilor 1990, departamentul nostru de proiectare este dotat cu softuri avansate de analiză şi modelare 3D, pentru a le prezenta clienţilor instalaţia de proces înainte de realizarea ei.


Fluxul de lucru

Marketingul este primul pas în colaborarea cu clientul. TECNinox îl asistă pe întreaga durata procesului de achizitie a instalaţiei.
1 – Proiectare conceptuală şi de bază – Pe baza URS-ului dumneavoastra, proiectul este formulat conform cerinţelor.
2 – Proiectare detaliată – Sunt realizate specificaţiile detaliate, precum şi planşele de lucru şi de instalaţii.
3 - Fabricare – Producţia este realizată în atelierele noastre, sub control permanent.
4 – Instalarea echipamentelor – Echipamentele sunt instalate şi integrate, instalaţia este testată şi pregătită de expediere.
5 – Asamblare pe teren – Instalaţia este asamblată la destinaţia finală. Modulele sunt setate şi conectate între ele.
6 – Punere în funcţiune şi calificare – Procedurile de punere în funcţiune şi calificare sunt realizate pe baza muncii din fabrica.
7 – Validare de către client – Clientul realizează PQ, pornirea şi începe producţia, de obicei cu 6-12 luni mai devreme decât perioada convenţională.
8 - Service & suport – Pornirea / Asistenţa tehnică, actualizările şi modificările sunt disponibile la cerere.


Pentru mai multe informatii vizitati site-ul : www.tecninox.it .

Parteneriat prin excelență

Credem în deschidere, flexibilitate și o colaborare lină și neîntreruptă cu colaboratorii noștri de afaceri. Relaționările noastre au la bază încrederea, cooperarea, respectul și interesul comun pentru un rezultat remarcabil.