Despre noi

Povestea noastră începe în 2004, într-un act de pionierat, cu implicarea constantă și asiduă a fondatorului Adrian Dobre care conduce business-ul și echipa de ingineri.

Am început cu un partener strategic, iconic în industrie, Pall Corporation, și am continuat cu zeci de parteneriate cu furnizori de top din toată lumea. Sub aceste parteneriate am parcurs etape, fără să le ardem, cu răbdare și perseverență, ne-am perfecționat, ne-am definit propriile standarde. Am avut parte de provocări și oportunități deopotrivă, care ne-au făcut pe zi ce trece mai buni și mai performanți.

Cele două decenii de activitate pe piețele emergente ale Europei de Est ne-au ajutat să înțelegem profund nevoile clienților, să acumulăm experiența unică în multe sectoare și domenii, să ne creăm un network de parteneri excepționali astfel încât să putem propune intervenția potrivită, să oferim soluții complete, la cheie, folosind tehnologia adecvată fiecărei situații în parte.

Ne dorim nu doar să ne păstrăm nivelul propriu de performanță – pe acesta îl privim ca pe un dat – ci să devenim promotorii unei industrii, să fim în avangarda celor care generează soluții sustenabile și inovatoare – uneori, poate incomode, sau care presupun schimbări sistemice, dar per ansamblu care produc eficiența afacerilor și progres pe scară largă.

Fluid perfection®” nu e doar un slogan, nu e doar o promisiune, e o mantră care ne inspiră zilnic performanța și o lentilă prin care ne privim meseria și ceea ce avem de făcut.

Fluid perfection®” înseamnă pentru Klarwin un mod de a construi relaționări cu clienții săi.

Fluid perfection®” înseamnă pentru Klarwin un mod de a fi.

Credo

Klarwin® e sinonim cu inovația, leadership-ul tehnologic și performanța la standardele cele mai înalte, iar optimizarea proceselor și soluțiile personalizate pentru business-urile clienților sunt consecința firească a acestor standarde.
Fluid perfection®” este promisiunea și totodată credo-ul care inspiră businessul, organizația, modus operandi-ul și viitorul.

Valorile care ne ghidează în tot ceea ce facem sunt Rigoare, Know-how, Parteneriat, Pasiune, Excelență, Integritate

RIGOARE – în tot ceea ce facem:

Ne setăm standarde și le respectăm, indiferent de ceea ce avem de făcut: aceleași standarde le aplicăm pentru soluții mari, sistemice, sau pentru soluții mici, punctuale.

PASIUNE – pentru inginerie și inovație:

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți în domeniu, ne expunem constant, ne provocăm pe noi înșine, căutăm recunoaștere si creștem profesional cu fiecare proiect.

KNOW-HOW – tacit, acumulat în timp

Am avut șansa să fim expuși la multiple tipologii de proiecte și să acumulăm o cazuistică pe multe verticale de business. Acest lucru nu înseamnă însă că aplicăm ``grile`` predefinite de soluționare, ci ne-am păstrat obișnuința de a pune întrebări, de a sonda în profunzime nevoia și de a aborda mereu cerința clienților cu o privire fresh.

Excelență

Soluțiile noastre contează cu adevărat, fac o diferență pentru că au impact în business, rezolvă probleme reale, valorifică oportunități concrete sau detectează cu claritate nevoi mai profunde, dincolo de aparențe.

PARTENERIAT și implicare

Suntem implicați în parteneriate de lungă durată cu firme regionale și globale pentru ca ne-am dovedit demni de încrederea lor. Suntem capabili să oferim soluții relevante și inovatoare clienților pentru că am învățat constant.

Integritate

Știm că facem bine ceea ce facem pentru că ne animă crezul sustenabilității și toate eforturile noastre sunt în cele din urmă îndreptate spre binele oamenilor, al orașelor și al mediului. Ingineria noastră aplicată își găsește, în fapt, cea mai directă aplicare în viețile oamenilor.