Despre noi

Ca pionier regional, avantajele Klarwin® provin din expertiza unică în multiple industrii, echipa de ingineri de top, și parteneriatul de lungă durată, construit în timp, în cadrul unei rețele impresionante de furnizori de soluții de tehnologie și clienți remarcabili.
Echipa Klarwin® este condusă de Adrian Dobre, fondator și CEO al companiei. În 2004, Adrian a fondat compania Process Engineering SRL (deținătorul mărcii înregistrate Klarwin®) cu viziunea de a oferi, la nivel regional, cea mai simplă cale de acces la soluții tehnologice de vârf pentru aplicații industriale.

După un deceniu și jumătate de activitate, Adrian pune în slujba acestei viziuni o echipă de peste 50 de specialiști de top, peste 250 de clienți și peste 15 parteneriate cu producători de tehnologie, lideri mondiali în domeniu.

Numele Klarwin® promite beneficii cheie ale categoriei (claritate, limpezime) dar și o poziție de business win-win-win:

câștigul clienţilor noștri

cea mai bună reprezentare a partenerilor noștri

dezvoltarea propriei noastre companii.

Fluid perfection®” este promisiunea care ne călăuzește. Implică deschidere, flexibilitate şi empatie, o colaborare lină şi continuă cu partenerii noştri de afaceri şi un angajament pentru excelenţă, pentru cunoaşterea deplină a provocărilor categoriei în care activăm şi a ultimelor soluţii tehnologice. Rezultă din talent, experiență, dăruire şi onestitate profesională.

Credo

Suntem ingineri, gândim soluții,le proiectăm și le punem în practică pentru beneficiul clienților noștri. Soluțiile noastre sunt rodul acumulării de expertiză cross-industry și al colaborării noastre cu cei mai buni producători de instalații de filtrare și purificare din lume. Fluid perfection rezultă din talent, muncă aplicată și angajată și onestitate profesională. Afacerile noastre sunt conduse de o ideologie win-win-win.

Valorile care ne ghidează în tot ceea ce facem sunt Rigoare, Know-how, Parteneriat, Pasiune, Excelență, Integritate

Rigoare

Conducem procesele prin logică și inteligență creativă, de la originarea ideii până la punerea ei în aplicare.

Pasiune

Ne caracterizează preocuparea și entuziasmul pentru domeniul nostru, o fervoare profesională care include plăcerea de a căuta și a propune soluții, a vedea în orice problemă o oportunitate.

Know-How

Suntem pasionați de domeniul ingineriei aplicate de proces, ne dezvoltăm permanent cunoștințele, dorim să fim cei mai buni în domeniu și să oferim întotdeauna soluția perfectă.

Excelență

Livrăm peste așteptări, cu un perfecționism fluent și constructiv, care nu blochează, ci deschide. Construim pentru viitor.

Parteneriat

Credem în deschidere, flexibilitate și o colaborare lină și neîntreruptă cu partenerii noștri de afaceri. Relaționările noastre au la bază încrederea, cooperarea, respectul și interesul comun pentru un rezultat remarcabil.

Integritate

Prin integritate ne apărăm celelalte valori și facem legătura între viața personală și cea profesională.