Energy Technology

Suntem specializați în furnizarea de tehnologii de filtrare, separare și purificare care asigură nivelul dorit de puritate a tuturor fluidelor implicate în producția combustibililor, a substanțelor chimice specifice sau în generarea energiei electrice.

Klarwin® oferă companiilor din industriile Energetică, Rafinare, Petrol și Gaze servicii și echipamente de ultimă generație în domeniul filtrării, separării și purificării fluidelor din toate ciclurile de proces.

Fuels & Chemicals

Specialiștii noștri din Fuels & Chemicals asigură sprijinul și tehnologia necesară producătorilor de petrol și gaze, rafinăriilor, industriei chimice și petrochimice, producătorilor de îngrășăminte, biodiesel & bioetanol, în domeniul filtrării și separării fluidelor.

Producție

Transport

Rafinare

Industria chimică și petrochimică

Îngrășăminte chimice

Biodiesel & Bioetanol

Power Generation

Soluțiile tehnice pe care le propunem pentru centralele electrice, fie că energia este produsă din surse nucleare, regenerabile sau din combustibili fosili, ajută la protejarea echipamentelor, a cazanelor de abur, a turbinelor și a ciclului de apă / abur pentru creșterea productivității, reducerea consumului de energie și creșterea fiabilității echipamentelor.

Termocentrale

Centrale nucleare

Hidrocentrale

Turbine Eoliene

Nu ești mulțumit de performanțele filtrului/separatorului tău?

Contactează-ne pentru o soluție de retrofit.

Vom căuta un produs compatibil, cu rezultate mai bune în proces.

Descarcă broșura

Descarcă

Aplicațiile de succes

Se adaugă în curând

Vrei să afli mai multe?

Consultă-te cu un Specialist!