Energy Technology

Suntem specializați în furnizarea de tehnologii de filtrare, separare și purificare care asigură nivelul dorit de puritate a tuturor fluidelor implicate în producția combustibililor, a substanțelor chimice specifice sau în generarea energiei electrice.

Klarwin® oferă companiilor din industriile Energetică, Rafinare, Petrol și Gaze servicii și echipamente de ultimă generatie în domeniul filtrării, separării și purificării fluidelor din toate ciclurile de proces.

Fuels & Chemicals

Specialiștii noștri din Fuels & Chemicals asigură sprijinul și tehnologia necesară producătorilor de petrol și gaze, rafinăriilor, industriei chimice și petrochimice, producătorilor de îngrășăminte, biodiesel & bioetanol, în domeniul filtrării și separării fluidelor.

Producție

Apasa aici

Transport

Apasa aici

Rafinare

Apasa aici

Industria chimică și petrochimică

Apasa aici

Îngrăsăminte chimice

Apasa aici

Biodiesel & Bioetanol

Apasa aici

Power Generation

Soluțiile tehnice pe care le propunem pentru centralele electrice, fie că energia este produsă din surse nucleare, regenerabile sau din combustibili fosili, ajută la protejarea echipamentelor, a cazanelor de abur, a turbinelor și a ciclului de apă / abur pentru creșterea productivității, reducerea consumului de energie și creșterea fiabilității echipamentelor.

Termocentrale

Apasa aici

Centrale nucleare

Apasa aici

Hidrocentrale

Apasa aici

Turbine Eoliene

Apasa aici

Nu ești mulțumit de performanțele filtrului/separatorului tău?

Contactează-ne pentru o soluție de retrofit.

Vom căuta un produs compatibil, cu rezultate mai bune în proces.

Descarcă broșura

Descarcă

Aplicațiile de succes

Se adaugă în curând

Vrei să afli mai multe?

Consultă-te cu un Specialist!