Energy Technology

Hidrocentrale

Producerea energiei hidroelectrice depinde în mare măsură de fiabilitatea și răspunsul mecanismelor de control ale turbinei și a sistemelor de lubrifiere ale hidrocentralei.

Rezultate reale aduse în procese

Filtrarea și purificarea uleiului de lubrifiere al turbinei previne contaminarea microbiologică, degradarea prematură a uleiului și uzura componentelor.

Filtrarea și monitorizarea uleiului hidraulic al sistemului de reglaj al turbinei protejează împotriva defecțiunilor supapelor proporționale și direcționale, a răspunsului întârziat al sistemului și a întreruperilor pentru reparații.

Filtrarea și purificarea uleiului hidraulic al mecanismului de reglare continuă protejează împotriva producției ineficiente de energie și a opririi turbinei din cauza oscilațiilor.

Filtrarea și purificarea uleiului de lubrifiere a lagărelor generatorului protejează împotriva uzurii de abraziune, a defectării premature și a opririi hidrocentralei.

Filtrarea și purificarea uleiului pompei hidrostatice reduce uzura la pornire și oprire.

Purificarea apei asigură apă potabilă pentru lucrătorii din fabrică.

Gama de soluții de filtrare

Alege soluții de filtrare și purificare pentru fluxurile tale

Cere o ofertă completă!

Închiriere echipamente

Ne dezvoltăm în permanență flota de echipamente pentru testare sau închiriere, oferind, pentru un cost scăzut, posibilitatea îmbunătățirii purității fluidelor. În plus, testăm eficacitatea și eficiența soluției noastre pentru a ne asigura că livrăm ceea ce am promis.

Analize fluide

Pentru mai multe informații legate de analizele realizate în laboratorul Klarwin, accesează pagina Scientific & Laboratory.

Descarcă broșura

Descarcă

Aplicațiile de succes

Se adaugă în curând

Vrei să afli mai multe?

Consultă-te cu un Specialist!