Energy Technology

Rafinare

Eficiența proceselor complexe din industria de rafinare depinde de puritatea mecanică a fluidelor implicate. Klarwin® oferă soluții premium de filtrare și separare, care conduc la creșterea gradului de procesare a țițeiului și obținerea de produse finite, minimizează timpul și costurile de mentenanță, și crește fiabilitatea și eficiența echipamentelor.

Rezultate reale aduse în procese

Filtrarea și separarea fluxurilor de intrare și de proces protejează împotriva coroziunii, a defectării schimbătoarelor de căldură / răcitoarelor / coloanelor, minimizează obținerea de produse neconforme, conduce la creșterea eficienței proceselor de distilare, fracționare, extracție, regenerare și reduce fenomenul de pierdere solvenți în procesele de extracție.

Filtrarea și separarea contaminanților din fluxurile de gaz protejează împotriva funcționării defectuoase a compresoarelor, a colmatării arzătoarelor și a spumării coloanelor.

Îndepărtarea apei și a solidelor din fluxurile de produse finale reduce riscul de obținere a unor produse neconforme (benzine, JET/kerosene, motorine, LPG/aragaz).

Purificarea apei de proces îndepărtează hidrocarburile, particulele, bacteriile și chisturile și permite reutilizarea sau deversarea acesteia in emisar.

Creșterea fiabilității proceselor de purificare a gazelor (tratare cu amine) prin implementarea tehnologiilor de filtrare și coalescență.

Filtrarea și purificarea uleiurilor de lubrifiere și hidraulice protejează împotriva uzurii și coroziunii echipamentelor.

Creșterea fiabilității reactoarelor și regeneratoarelor instalațiilor de cracare catalică datorită cicloanelor furnizate de către partenerii Klarwin.

Gama de soluții de filtrare

Alege soluții de filtrare și purificare pentru fluxurile tale

Cere o ofertă completă!

Cele mai performante soluții pentru coalescență

Cere o ofertă completă!

Prin folosirea în zona de Reacție-Regenerare a instalației de Cracare Catalitică a echipamentelor sau ansamblelor produse de către partenerul Emtrol-Buell (Cyclons, Stripper, Plenum chambers, Vortex system, Air distributor etc.), gradul de fiabilitate și siguranță în exploatare crește, costurile de operare sunt reduse la minimum, iar impactul asupra mediului este minimizat.

Soluții customizate pentru instalația de Cracare Catalitică

Cere o ofertă completă!

Închiriere echipamente

Ne dezvoltăm în permanență flota de echipamente pentru testare sau închiriere, oferind, pentru un cost scăzut, posibilitatea îmbunătățirii purității fluidelor. În plus, testăm eficacitatea și eficiența soluției noastre pentru a ne asigura că livrăm ceea ce am promis.

Analize fluide

Pentru mai multe informații legate de analizele realizate în laboratorul Klarwin, accesează pagina Scientific & Laboratory.

Descarcă broșura

Descarcă

Aplicațiile de succes

Se adaugă în curând

Vrei să afli mai multe?

Consultă-te cu un Specialist!