Energy Technology

Termocentrale

Fiabilitatea centralelor termice care utilizează combustibili fosili (cărbune, petrol sau gaz natural) pentru a produce energie, este influențată de contaminarea din sistemele de fluide. Tehnologiile de filtrare și de separare sunt necesare pentru a controla buna funcționare a circuitelor de apă, abur și lubrifiere din centrala termică.

Rezultate reale aduse în procese

Filtrarea aburului în sistemul de transfer termic previne formarea depunerilor pe țevi și pe paletele turbinei, eroziunea duzelor, vibrația turbinei și scăderea eficienței acesteia.

Filtrarea condensatului protejează împotriva depunerilor, coroziunii peretelui cazanului și a conductelor și reduce frecvența schimbării apei.

Filtrarea apei de răcire protejează tuburile condensatoarelor de depozitele care diminuează schimbul termic și determină creșterea consumului de combustibil.

Filtrarea și purificarea uleiului de lubrifiere a turbinei cu aburi previne uzura, formarea de șlam care duce la conducte înfundate și la defecțiuni ale lagărelor.

Filtrarea uleiului hidraulic pentru pulverizatoare de cărbune protejează roțile dințate, lagărele, pompele și etanșările de uzura erozivă, abrazivă, și de oboseală.

Umiditatea și îndepărtarea particulelor din gazele din camera de combustie împiedică depunerile și coroziunea.

Filtrarea apei din sistemul de răcire protejează schimbătoarele de căldură și crește eficiența termică.

Gama de soluții de filtrare

Alege soluții de filtrare și purificare pentru fluxurile tale

Cere o ofertă completă!

Închiriere echipamente

Ne dezvoltăm în permanență flota de echipamente pentru testare sau închiriere, oferind, pentru un cost scăzut, posibilitatea îmbunătățirii purității fluidelor. În plus, testăm eficacitatea și eficiența soluției noastre pentru a ne asigura că livrăm ceea ce am promis.

Analize fluide

Pentru mai multe informații legate de analizele realizate în laboratorul Klarwin, accesează pagina Scientific & Laboratory.

Descarcă broșura

Descarcă

Aplicațiile de succes

Se adaugă în curând

Vrei să afli mai multe?

Consultă-te cu un Specialist!