Energy Technology

Transportul de petrol și gaze

Transportul și prelucrarea primară a fluxurilor de petrol și gaze de la locația de extracție la instalațiile de rafinare necesită un mix de procese complexe care depind de puritatea mecanică a fluidelor implicate. Separarea și filtrarea țițeiului, a gazelor și apei produse asigură fiabilitatea conductelor și a echipamentelor din aval, la fel ca și indeplinirea specificațiilor produselor finale.

Rezultate reale aduse în procese

Filtrarea, combinată cu separarea turbionară, elimină ``praful negru`` (oxizi de fier, sulfați de fier) și alte particule (nisip, produse de degradare) din gaze, protejând împotriva defectării compresoarelor, blocării duzelor și limitând pierderile de gaze în sistemul de faclă.

Îndepărtarea ``prafului negru`` și a altor particule din conductele de gaze va îmbunătăți performanța compresoarelor de gaz și va maximiza durata de viață a sistemelor de conducte și a echipamentelor de separare.

Sistem de transport gaze
Stație de uscare și desulfurare

Filtrarea contaminanților din gazele naturale reduce spumarea și degradarea glicolului și previne defectarea echipamentelor din stația de uscare gaze.

Separarea eficientă prin coalescență a hidrocarburilor lichide din gazele naturale asigură o regenerarea eficientă a glicolului sau a silica gelului din stațiile de uscare, prelungind durata de viață a acestora.

Filtrarea contaminanților solizi (sulfaț de fier) și separarea hidrocarburilor lichide din glicol și amine protejează împotriva coroziunii, spumării, scăderii eficienței procesului și a defecțiunilor datorate colmatării contactorului, a regeneratorului și a reboilerului.

Îndepărtarea solidelor, a apei libere și a sărurilor din fluxul de condensat previne colmatarea și coroziunea stabilizatoarelor și a coloanelor de fracționare.

Filtrarea particulelor solide și separarea lichidelor din fluxurile de gaze naturale contribuie la obținerea unui produs de înaltă calitate, îmbunătățește procesul de desulfurare și protejează sistemul împotriva spumării și a deteriorării aminei.

Puritatea mecanică a altor lichide, cum ar fi lubrifianții și solvenții, este la fel de importantă pentru a crește timpul dintre operațiunile de mentenanță, pentru a reduce costurile operaționale și pentru a prelungi durata de viață a echipamentelor critice.

Stație de comprimare
Stațiile de reglare și măsură (SRM)

Filtrarea și separarea contaminanți din gazul natural protejează echipamentele din SRM și crește fiabilitatea lor.

Alege soluții de filtrare și purificare pentru fluxurile tale

Cere o oferta completa!

Cele mai performanțe soluții pentru coalescență

Cere o ofertă completă!

Închiriere echipamente

Ne dezvoltăm în permanență flota de echipamente pentru testare sau închiriere, oferind, pentru un cost scăzut, posibilitatea îmbunătățirii purității fluidelor. În plus, testăm eficacitatea și eficiența soluției noastre pentru a ne asigura că livrăm ceea ce am promis.

Analize fluide

Pentru mai multe informații legate de analizele realizate în laboratorul Klarwin, accesează pagina Scientific & Laboratory.

Descarcă broșura

Descarcă

Aplicațiile de succes

Se adaugă în curând

Vrei să afli mai multe?

Consultă-te cu un Specialist!