Media

HomeComunicate de PresăKlarwin devine distribuitor oficial Filtermist în România

Klarwin devine distribuitor oficial Filtermist în România

Pe măsură ce continuăm să ne dezvoltăm portofoliul de produse și parteneri la nivel înalt, suntem încântați să anunțăm că, începând cu luna mai 2020, Klarwin a încheiat un acord pentru a fi distribuitor unic pentru Filtermist International Limited în România.

Parteneriatul a fost oficializat în urma unei vizite efectuată, la sediul Filtermist din Telford (UK), de către managerul general și fondatorul Klarwin, Adrian Dobre, în septembrie 2019. La începutul acestui an, inginerii Klarwin au vizitat site-ul pentru un training tehnic, iar echipa de vânzări a trecut printr-o serie de training-uri specifice.

„Pentru noi, în principal pentru divizia Klarwin Automotive & Industrial Technology, parteneriatul cu Filtermist reprezintă un pilon important în dezvoltarea noastră strategică în obținerea Fluid Perfection – promisiunea brandului nostru. Produsele Filtermist și echipa lor de specialiști reprezintă o completare excelentă pentru portofoliul nostru de furnizori de tehnologie de elită. Sunt convins că împreună, vom susține partenerii noștri de afaceri din domeniul industrial pentru a îmbunătăți curățenia, precum și sănătatea și siguranța în fabricile lor ”, încheie Adrian Dobre.

Înființată în Shropshire în 1969, misiunea Filtermist este de a proteja oamenii prin asigurarea unor spații de producție mai curate, mai sigure și mai productive. Filtermist produce o gamă de separatoare de vapori de ulei compacte, silențioase și eficiente pe care se bazează cei mai mari producători din lume pentru a elimina în mod eficient vaporii de ulei și lichid de răcire, fumul și aburul din aerul din spațiile de producție.

„Klarwin este o potrivire excelentă pentru Filtermist. Echipa de conducere este extrem de motivată, iar compania are deja o bază de clienți extinsă, care include conturi majore în industriile cheie. Abordarea sa tehnică și bazată pe servicii reflectă modul în care lucrăm pe piețele noastre cele mai de succes și este o abordare la care lucrăm pentru replicarea la nivel mondial. Klarwin nu furnizează produse – ci oferă soluții. Aceasta este o propunere foarte atractivă pentru clienți și a fost cu siguranță o formulă câștigătoare pentru companie până în prezent. Așteptăm foarte mult să dezvoltăm relația noastră cu Klarwin pentru a ne asigura că industria din România are acces la cele mai bune metode de extracție a vaporilor de ulei de pe piața globală ”, încheie, Richard Smith, manager pentru distribuția internațională.

Acest parteneriat reflectă angajamentul nostru față de excelență, aducând plus valoare clienților noștri existenți și viitori prin diversitatea soluțiilor și inovația constantă pentru piața din Europa Centrală și de Est.