Klarwin se implică

Acțiunile noastre au impact în comunitatea ta. Află care sunt proiectele prin care vrem ca tu să trăiești într-un loc mai bun, mai sănătos, mai prosper.

Let’s do it, Romania: Susținem proiectele care cresc conștientizarea în ceea ce privește responsabilitatea față de mediu și față de comunități. Ne implicăm în acțiuni de ecologizare, educarea unor comportamente responsabile în ceea ce privește gestionarea deșeurilor și în refacerea zonelor verzi distruse, alături de cea mai puternică organizație din domeniu. Facem asta atât direct, prin voluntariat, cât și indirect, prin sprijin financiar acordat proiectelor din domeniu.

ZMC: Luăm în serios responsabilitatea care ne revine față de comunitățile în care activăm, motiv pentru care susținem organizațiile și proiectele sociale locale. Creșterea accesului la apă potabilă pentru cele patru comunități de la Pata-Rât reprezintă o parte importantă a strategiei noastre și ne concentrăm eforturile pentru obținerea unui impact major, pe termen lung, alături de partenerii noștri de la Zona Metropolitană Cluj.

Plantăm Fapte Bune în România: Acțiunile de împădurire reprezintă o parte a angajamentului Klarwin față de protejarea mediului și refacerea pădurilor din țara noastră. Înțelegând că acestea au un rol cheie în reducerea emisiilor de carbon și prevenirea efectului de seră, îmbunătățirea calității aerului, reducerea zgomotului și creșterea biodiversității, am decis să ne alăturăm echipelor care plantează, administrează și monitorizează puieții până la atingerea maturității pădurilor. Fie prin voluntariat direct, fie prin susținerea financiară a acestor acțiuni, Klarwin participă activ la îmbunătățirea vieții comunităților, investind în #FapteBune și #MaiMultVerde pentru România.

Spitalul Clinic Municipal Cluj-Napoca: Milităm pentru aer curat atât în exterior, cât și în interior. Ne aducem contribuția prin instalarea unor tehnologii unice și inovatoare de purificare a aerului din Spitalul Clinic Municipal Cluj-Napoca. Prin acest proiect creștem atât gradul de protecție al pacienților și al însoțitorilor acestora, cât și al cadrelor medicale, într-o perioadă în care aceștia din urmă luptă în linia întâi.