Media

HomeComunicate de PresăKlarwin susține „Let’s do it, Romania!”

Klarwin susține „Let’s do it, Romania!”

Klarwin își anunță susținerea pentru cel mai mare proiect de ecologizare inițiat de „Let’s do it, Romania!”. Sprijinul Klarwin constă atât în alocarea de resurse financiare pentru programele desfășurate de organizație, cât și în implicarea voluntară a echipei în acțiunile care vor avea loc pe 18 septembrie, de „Ziua Curățeniei Naționale”.

„Suntem, înainte de orice, partenerii comunităților din România. Și demonstrăm acest lucru prin proiectele de responsabilitate socială în care ne implicăm și prin cultura de voluntariat pe care o încurajăm în cadrul companiei. De mai bine de 17 ani, Klarwin luptă pentru prevenirea poluării mediului și pentru creșterea calității aerului și apelor. Ne vine natural să facem asta atât în activitatea profesională, cât și în cea privată și mă bucură mult decizia colegilor care vor participa la ecologizările de sâmbătă”, a declarat Adrian Dobre, fondator și CEO Klarwin.

Voluntarii Klarwin se vor implica în acțiuni de ecologizare organizate la nivelul județelor Ilfov și Mureș.

„Protecția mediului și sustenabilitatea sunt obiective directe pentru Klarwin, iar faptul că vedem  atât de mulți oameni care se dedică acțiunilor de ecologizare ne încurajează să ne continuăm misiunea. Responsabilitatea pe care o arătăm astăzi față de mediul înconjurător se va vedea în calitatea vieții copiilor noștri, așa că nu este timp de pierdut. Sunt mândru și bucuros să fac parte dintr-o echipă care-și dorește să facă o diferență în România”, a explicat Lucian Pavel, Managerul Departamentului pentru Protecția Mediului din cadrul Klarwin.

„Ziua de Curățenie Națională” este cel mai mare proiect de mobilizare pentru natură din România. Inițiat de „Let’s do it, Romania!”, evenimentul a adunat, din 2009 și până în prezent, aproape două milioane de voluntari pentru acțiunile de ecologizare și a însumat aproape 30.000 de tone de deșeuri strânse.