Smart Technologies

Klarwin® îți prezintă tehnologiile inovatoare care rezolvă cu adevărat problemele legate de calitatea aerului, a apei potabile și a celei uzate.

În industriile de producție și prelucrare există nevoia unor sisteme inteligente care să monitorizeze, analizeze și trateze poluanții din aer și apă, pentru asigurarea unui mediu curat și sănătos.

Urmărim ca digitalizarea sistemelor să aibă efect direct asupra bugetelor companiei, asigurând funcționarea optimă a tehnologiilor de producție, eficientizând consumul de resurse și protejând calitatea mediului de lucru.

Monitorizarea permanentă a parametrilor rețelelor municipale de apă cu instrumente IOT a devenit un mod important de optimizare a costurilor . Unități integrate, wireless, capabile să se sincronizeze între ele sau cu alte tehnologii de analiză a datelor permit obținerea unui nivel anticipativ al mentenanței. Klarwin®, a implementat deja cu succes astfel de tehnologii la nivel local.

Vino să vorbim despre soluția potrivită pentru compania ta:

S2N Pumping Station Monitoring System

Soluție de monitorizare continuă a performanței rețelei de distribuție. Datele colectate ajung în cloud, fiind accesibile utilizatorilor printr-o interfață intuitivă. Sistemul optimizează procesele de întreținere, permite detectarea și prevenirea avariilor majore, reduce costurile de operare și întreținere. Deține modul de raportare.

S2N Smart Buoy

Geamandură inteligentă - soluția pentru monitorizarea temperaturii, PH-ului, oxigenului dizolvat, a potențialului de oxido-reducere, respectiv determinarea conductivității, a nivelului de nitrați și amoniu din apele naturale și artificiale. Analiza datelor măsurate oferă operatorului o prognoză fiabilă a proceselor care au loc în apa respectivă.

My Datalog Gauge

Soluție pentru monitorizarea presiunii și a temperaturii cu ajutorul a doi senzori, atât pentru potabilă, cât și pentru cea uzată, la fiecare 10 secunde. Datele sunt colectate și transmise automat în aplicație. Instalare ușoară, eficiență energetică, funcții personalizabile.

Klarwin® îți prezintă soluțiile OIZOM pentru monitorizarea aerului, rentabile și scalabile, personalizabile în funcție de diverși parametri de interes: calitate, gaze poluante, emisii de miros și emisii toxice, zgomot, condiții meteorologice, radiații, etc. Ideale atât pentru activitatea industrială, cât și pentru măsurarea calității aerului în comunități.

Vino să vorbim despre soluția potrivită pentru compania ta:

Polludrone

Dispozitiv integrat de monitorizare a calității aerului în timp real. Măsoară parametri critici precum poluanții, zgomotul, mirosul, vremea și radiațiile. Este o soluție precisă și rentabilă, ideală pentru aplicații de infrastructură inteligentă și monitorizarea mediului ambiental. Acest dispozitiv comunică prin diverse protocoale și furnizează date în timp real către platforma Oizom pentru vizualizare, rapoarte automate și alerte inteligente.

Odosense

Sistem de monitorizare a mirosurilor în timp real, bazat pe tehnologia e-nose. Măsoară și monitorizează continuu gazele toxice și mirosurile, oferind date precise și integrate cu parametrii meteorologici. Datele sunt transmise în timp real către platforma cloud Oizom, unde utilizatorii pot accesa și vizualiza informațiile în tablouri de bord personalizate. Odosense are o gamă variată de aplicații, de la depozite de deșeuri și instalații de tratare a apelor uzate până la industria chimică și industrială.

Dustroid

Sistem monitorizare a particulelor de praf din aerul ambiental, capabil să măsoare concentrația particulelor. Este ideal pentru efectuarea de studii privind praful în zone cu activități generatoare de praf, precum construcții, minerit, porturi și procese metalurgice. Dispozitivul măsoară particulele de praf și oferă date în timp real prin diverse module de comunicație de date. Informațiile pot fi accesate și vizualizate prin intermediul platformei Oizom IoT Terminal și pot fi integrate în sisteme de automatizare a mitigării prafului.

Weathercom

Stație Meteorologică Automată (AWS) care măsoară parametrii meteorologici precum viteză și direcție vântului, precipitații, vizibilitate, radiație UV, lumină, temperatură, umiditate și presiune. Prin monitorizarea în timp real a acestor parametri, Weathercom facilitează decizii rapide în cazul unor pericole naturale. Fiind ușor de instalat și având panou solar, poate funcționa independent de o sursă de energie și rezistă condițiilor meteorologice extreme.

AQBot

Soluție avansată de monitorizare a calității aerului industrial, concepută pentru a satisface diverse domenii de producție și prelucrare. Cu o gamă largă de parametri de calitate a aerului, inclusiv gaze toxice și compuși organici volatili (TVOC), AQBot oferă informații detaliate pentru evaluarea și controlul mediului de lucru. Carcasa robustă a dispozitivului asigură durabilitate în condiții industriale extreme, iar opțiunile de conectivitate flexibile permit integrarea facilă în infrastructura de monitorizare a clădirilor sau a sistemelor de control ale fabricilor.

În industria de petrol și gaze, industria de epurare a apelor uzate și chiar a depozitelor de deșeuri, H2S este cel mai întâlnit și periculos gaz și nivelul lui trebuie atent monitorizat, întrucât devine letal de la concentrații de 0,01%. Astfel, personalul din aceaste ramuri industriale trebuie să poarte tot timpul un detector funcțional. Pe lângă riscurile de otrăvire, acesta este și un gaz deosebit de inflamabil.

Vino să vorbim despre soluția potrivită pentru compania ta:

myDatasens H2S 1000

Dispozitiv portabil și compact pentru înregistrarea și monitorizarea concentrațiilor de hidrogen sulfurat din aer. Ideal pentru utilizare în medii dure, cum ar fi depozitele de deșeuri sau stațiile de tratare a apelor uzate, fiind certificat pentru funcționarea în zonele ATEX Zone 1. Aplicația "GasBuster" pentru smartphone permite transferul datelor prin Bluetooth Low Energy, iar programul "DeviceConfig" de pe PC poate fi utilizat pentru procesarea datelor. Tehnologia Ultra Low Power asigură o durată de viață a bateriei de lungă durată.

Odată cu schimbarea paradigmelor din piață și apariția IoT, dar și a dezideratului Industry 4.0, cu ajutorul noilor tehnologii, orice proiect industrial mai vechi sau mai nou poate fi mai mult sau mai puțin digitalizat. Ca pionier in ingineria locală, Klarwin® încearcă să ofere posibilitatea oricui de a- și monitoriza instalațiile industriale și de a reuși să mențină cu ajutorul noilor tehnologii fluxuri de lucru neîntrerupte și costuri mai mici de mentenanță .

Vino să vorbim despre soluția potrivită pentru compania ta:

S2N Smart Hydrant

Soluția pentru monitorizarea continuă și în timp real a presiunii, fluxului și vitezei din rețelele de distribuție a apei. Tehnologia permite analizarea datelor măsurate și optimizarea sistemului de alimentare cu apă. Sprijină companiile de distribuție în reducerea pierderilor de apă nefacturată, aducând economii semnificative.

S2N Pumping Station Monitoring System

Soluție de monitorizare continuă a performanței rețelei de distribuție. Datele colectate ajung în cloud, fiind accesibile utilizatorilor printr-o interfață intuitivă. Sistemul optimizează procesele de întreținere, permite detectarea și prevenirea avariilor majore, reduce costurile de operare și întreținere. Deține modul de raportare.

S2N Well and Pump Station

Sistem de monitorizare continuă a rețelelor de apă. Măsoară nivelul apei, presiunea și consumul de energie al pompelor. Transmite datele prin tehnologia wireless LoRaWAN sau NBIoT către un server cloud, oferind acces la date personalizat și securizat. Prin analizarea informațiilor în timp real, se optimizează funcționarea și se previn defecțiunile majore, reducând costurile și consumul de energie, precum și cheltuielile cu întreținerea rețelei.

S2N Wastewater Pump Shaft

Sistem de monitorizare pentru instalațiile de apă uzată. Măsoară timpul de funcționare și consumul de energie al pompelor încorporate, valorile presiunii și nivelul apei uzate. Prin monitorizare continuă, se reduc costurile și se optimizează consumul de energie, iar defecțiunile majore și întreruperile costisitoare sunt prevenite. Transmite datele prin tehnologia wireless LoRaWAN sau NBIoT către un server cloud. Accesul la date se face în mod securizat, iar sistemul generează rapoarte automate conform nevoilor utilizatorului.

Klarwin® pune tehnologia să lucreze eficient pentru tine!

Contactează-ne pentru mai multe detalii!