Klarwin® - ” The Fluid Perfection Company”

Sărbătorește 15 ani de activitate, performanță și creștere.

Cu toata seriozitatea, întrebăm:

câte companii cărora nu le e frică să folosească cuvântul ”perfection” în promisiunea lor, cunoașteți?

Mai mult, de unde vine această îndrăzneală, această credință, că promisiunea ”fluid perfection” va fi livrată?

Răspunsul pare simplu, dar realitatea pe care se bazează este o construcție de viziune și o strategie clădită zi de zi, cu metodă, timp de 15 ani:

Klarwin® promite și livrează ”Fluid Perfection” fiindcă se bazează pe o „dream team”, formată acum din 59 de super-specialiști „cross-industries”, capabili și antrenați să conceptualizeze soluții unice de inginerie aplicată proceselor de producție, să le implementeze și să își ajute clienții să le mențină viabile și eficiente. Această echipă stelară este condusă chiar de fondatorul companiei, Adrian Dobre, implicat în business as usual, de 15 ani, cu același optimism și pasiune, ca acum un deceniu și jumătate. „Perfecțiunea nu vine din perfecțiune. Perfecțiunea vine din oameni neobosiți, pasionați, care muncesc din greu și nu renunță.”

Klarwin® promite și livrează „Fluid Perfection” fiindcă se bazează pe o mentalitate de pionierat și antreprenoriat est-european, în care valorile de muncă susținută, agilitate, responsabilitate, perseverență și implicare nu sunt doar cuvinte scrise pe posterele de pe pereți, ci instrucțiuni clare de comportament și relaționare.

Klarwin® promite și livrează „Fluid Perfection” fiindcă a reușit să fie un arhitect de încredere al parteneriatelor cu cele mai bune tehnologii, cei mai buni furnizori și minți de elită, așa cum sunt Pall Corporation, Tecninox, Brevetti CEA, Fedegari Group, Antares Vision, D.O.C. Validation, Bonfiglioli Engineering, Grimm & Wulff, Emtrol, Nijhuis, etc.

Klarwin® promite și livrează „Fluid Perfection” fiindcă este inspirat de ideologia care spune ca la baza unui business stă brandul ca reputație, în fața tuturor stakeholderilor – fie aceștia angajați, parteneri, clienți, mediul de afaceri ș.a.m.d.. Fluid Perfection este numele reputației Klarwin®, testată în acești 15 ani.

Ce urmează?

Probabil că cel mai frumos viitor pe care echipa Klarwin® îl dorește este „Taking the business to the next level of purity perfection”.

Se poate așa ceva?

Câte alte miliarde, zeci de milioane, zeci de mii sau mii de produse, patente, soluții, ore de studiu, learning, asistență și training, instalații, stații de tratare, ș.a.m.d., ar mai trebui – în plus, ca să trecem la next level?

Suntem siguri că în următorii 15 ani vom găsi și acest răspuns.

Fiindcă suntem pregătiți pentru răspunsuri și fapte la întrebări și situații provocatoare.