Sunt 20 de ani de când un mic antreprenoriat românesc, pur ingineresc, a îndrăznit să viseze la perfecțiune. Curajul, viziunea și ambiția de a ținti către “Fluid perfection” au transformat Klarwin dintr-un pionier local într-un lider recunoscut la nivel regional în Europa.

Pentru asta am investit pasiune și muncă și ne-am format o echipă de perfecționiști, care au avut forța și încăpățânarea de a construi pas cu pas, de a se lupta cu inerții – și uneori chiar între ei – și de a se depăși pe sine pentru a ajunge la “Fluid perfection”.

Sunt 20 de ani de când:

Creăm impact

pozitiv, la scara mare și facem bine ceea ce facem: filtrăm, tratăm, curățăm, epurăm, educăm, inovăm.

Gândim

soluții personalizate cu impact direct în prosperitatea afacerilor.

Livrăm

sistemic sustenabil, inovator și digitalizăm fluxuri industriale.

Acționăm

ghidați de integritate și modestie și ne vedem jobul prin lentila valorilor.

Ne implicăm,

inspirăm și aducem valoare business-urilor și comunităților umane.

Privim înainte cu mulți ani,

ca să putem crea impact acum.

Privim

înapoi la ceea ce am realizat și celebrăm cu mândrie.

Viața unor organisme mari precum orașele nu e posibilă fără circulația “fluidelor” de care ne ocupăm. Noi suntem acolo, în miezul industriilor esențiale și contribuim ca acest flux vital să fie mai clar, mai curat, mai eficient. Iar contribuția noastră — de la proiecte pentru procesarea în siguranță a soluțiilor de uz farmaceutic la gestionarea levigatului din gropile de gunoi — e semnificativă și generatoare de progres economic și societal.

“Fluid Perfection”, dincolo de a fi un crez, se identifică în fapt cu un parcurs profesional și uman trăit vertical, fără rest, de la timiditatea începuturilor la revelația maturizării, a leadershipului incontestabil și la conștientizarea impactului important, semnificativ asupra calității vieții oamenilor.

La mulți ani fluizi, perfecți, Klarwin!