Nijhuis Industries

Parteneriat prin excelență

Credem în deschidere, flexibilitate și o colaborare lină și neîntreruptă cu colaboratorii noștri de afaceri. Relaționările noastre au la bază încrederea, cooperarea, respectul și interesul comun pentru un rezultat remarcabil.

Soluții Solide Într-o Lume Fluidă

Nijhuis Industries oferă soluții solide pentru utilizarea sustenabilă a apei și recuperarea resurselor, cu cel mai înalt nivel de inovații inteligente, dintr-o gamă largă de industrii. Ne confruntăm cu provocările de astăzi, precum și cu cele ale viitorului, ca răspuns la o economie CIRCULARĂ într-o lume „fluidă”. Pentru a se adapta la cerințele clienților, Nijhuis oferă instalații personalizate, ce generează profit din apa (uzată), apa de proces și deșeuri.

„Transformați apa (uzată) în PROFIT”

La Nijhuis Industries, este misiunea noastră să ajutăm clienții să reducă, să refolosească și să recupereze apa și resursele pentru a crea profit. Ne ajutăm clienții să respecte cerințele din ce în ce mai exigente de sustenabilitate, să își reducă amprenta de mediu, să combine productivitatea și eficiența energetică și să reducă, în acest timp, costurile ciclului de viață.

Utilizarea sustenabilă a apei și recuperarea resurselor

Punem la dispoziția clienților o echipă multidisciplinară și un portofoliu propriu unic, producând soluții inteligente și de ultimă oră, și sisteme pentru utilizarea sustenabilă a apei și recuperarea resurselor combinate cu serviciile noastre inovatoare.

Cu sediul în Olanda, Nijhuis Industries activează în regiunile geografice din întreaga lume, lucrând cu peste 2.600 de referințe, prin reprezentanțele de Vânzări și Service din China, Dubai, Anglia, Polonia – Europa Centrală, Rusia, Singapore, Statele Unite ale Americii și America Latină.

www.nijhuisindustries.com