AAF International

Parteneriat prin excelență

Credem în deschidere, flexibilitate și o colaborare lină și neîntreruptă cu colaboratorii noștri de afaceri. Relaționările noastre au la bază încrederea, cooperarea, respectul și interesul comun pentru un rezultat remarcabil.

AAF International este unul dintre cei mai renumiți producători și distribuitori de filtre pentru aer din lume. Produsele sunt distribuite sub numele comercial American Air Filter și brand-ul AAF. AAF deține cea mai performantă tehnologie de purificare a aerului din lume și conduce cele mai noi cercetări în materie de tehnologii înalte. Produsele AAF includ sisteme de purificare a aerului la nivel comercial, industrial sau rezidențial; sisteme de control pentru poluarea aerului și filtrarea turbinelor cu gaz care sunt folosite la nivel global în industria electrică, farmaceutică, auto, în spitale și în industria procesării materialelor.

AAF International a fost fondat în anul 1921 în Louisville, Kentucky de către Bill Reed. În peste 90 de ani AAF s-a extins la nivel global și menține operațiunile în 24 de țări cu peste 2,800 de forțe de muncă în toată lumea. AAF este susținut în acțiunile comerciale internaționale de către resursele companiei partenere OYL Industries Berhad, stabilită în Malaezia. OYL este deținută de către Daikin Industries Ltd., Osaka, Japonia, o companiei manufacturieră internațională și diversificată, un lider global în industria aerului condiționat.

AAF oferă soluții pentru îmbunătățirea calității aerului pentru oameni, produse, procese și echipament la nivel global. AAF a adoptat sloganul ”Better Air is Our Business” (Aerul mai bun este treaba noastră) pentru a declara într-un mod simplu scopul companiei și pentru a stabili motorul filozofiei sale de afaceri. Astăzi, AAF este un furnizor global de produse, sisteme și soluții pentru filtrarea aerului, îmbunătățind calitatea aerului în interior (IAQ).

www.aafintl.com