Antares Vision

Parteneriat prin excelență

Credem în deschidere, flexibilitate și o colaborare lină și neîntreruptă cu colaboratorii noștri de afaceri. Relaționările noastre au la bază încrederea, cooperarea, respectul și interesul comun pentru un rezultat remarcabil.

Antares Vision este o companie creată pentru a răspunde cererii din ce în ce mai crescută din industria farmaceutică în ceea ce privește siguranța și controlul calității. Datorită experienței de 20 de ani în tehnologia farmaceutică a controlului vizual și a aplicațiilor conexe, Antares a devenit în ultimii ani un lider în domeniul sistemelor de inspecție și al soluțiilor complete hardware și software pentru Track & Trace.

Soluțiile Antares Vision pentru controlul și calitatea in-line a ambalării au fost alese de către majoritatea dintre cele mai importante companii farmaceutice multinaționale din top 20.

Antares Vision crede că activitatea de cercetare și de dezvoltare este strategică. Această convingere duce la alocarea unui procent mare din cifra de afaceri pentru activități de cercetare și dezvoltare și permite punerea bazelor modelului de afaceri pe crearea relațiilor cu universități, centre de cercetare și consorții pentru a dezvolta tehnologii.

Această atitudine inovatoare este secretul succesului Antares Vision, ce a fost premiat în 2013 cu titlul de campion European Business Awards.

www.antaresvision.com