Blueair

Parteneriat prin excelență

Credem în deschidere, flexibilitate și o colaborare lină și neîntreruptă cu colaboratorii noștri de afaceri. Relaționările noastre au la bază încrederea, cooperarea, respectul și interesul comun pentru un rezultat remarcabil.

Cu sediul situat în Stockholm, Suedia, Blueair  este leader în furnizarea soluțiilor de cea mai înaltă clasă pentru purificarea aerului, pentru persoanele care doresc să respire mai bine și să ducă o viață mai sănătoasă. Din 1995, Blueair s-a dedicat găsirii soluțiilor care să le permită oamenilor să respire în incinte cel mai curat aer posibil, inclusiv celor cu alergii, astm și afecțiuni respiratorii.

Vândute în peste 60 de țări, soluțiile Blueair  de purificare a aerului de înaltă performanță sunt realizate în mod responsabil și sunt eficiente din punct de vedere energetic. Prin devotamentul de neclintit față de excelență, cercetare și permanentă inovație, Blueair modelează modul în care respiră planeta. A respira un aer curat este un drept al omului – care ne face să ne simțim mai energici și plini de viață – astăzi și mâine.

Blueair este singurul producător la nivel mondial care a certificat toate purificatoarele conform cu standardul AHAM – Asociația Americană a Producătorilor de Electrocasnice.

www.blueair.com