Bonfiglioli Engineering

Parteneriat prin excelență

Credem în deschidere, flexibilitate și o colaborare lină și neîntreruptă cu colaboratorii noștri de afaceri. Relaționările noastre au la bază încrederea, cooperarea, respectul și interesul comun pentru un rezultat remarcabil.

Bonfiglioli Engineering, situat în Ferrara, Italia, este lider mondial în domeniul soluţiilor de control al calităţii, numărând, încă din 1974, peste 4500 de echipamente din lume, cu o influență majoră asupra eficienței și siguranței în industria ambalajelor.

Bonfiglioli Engineering deservește un portofoliu la nivel global din întreaga lume cu o tehnologie de ultimă generație ce funcționează atât în laboratoare, cât și în liniile de producție ale producătorilor de top, inclusiv tehnologii și soluții nedistructive, cum ar fi Detectarea scurgerilor, Inspecția vizuală și Analiza gazului din recipiente închise.

Bonfiglioli Engineering oferă soluții dedicate în domeniul farmaceutic, industria alimentară și a băuturilor, și altora, pentru a acoperi toate nevoile industriale.

Echipamentele sunt proiectate pe comandă, folosind o platformă standardizată de calitate superioară și tehnologii dovedite, pentru a satisface cerințele clienților.

O echipă internă puternică implementează protocoale de validare pentru a arăta că pachetele de inspecție respectă așteptările și reglementările utilizatorului final. Fiind parte activă a consiliilor consultative științifice, a comunităților de interes și a forțelor de lucru, garantează o calitate absolută, integrată în sistemul de management al calității ISO 9001 al companiei.

Procesul de implementare a prezenței companiei în întreaga lume este în strânsă legătură cu creșterea continuă a suportului oferit de serviciul clienți al sediului central: o rețea de specialiști în servicii tehnice sprijină clienții din locații operaționale din întreaga lume, de la începutul proiectului pe parcursul întregului ciclu de viață al echipamentului.

Bonfiglioli Engineering este membră a celui mai mare grup mondial specializat pe testarea, măsurarea şi inspecţiea etanșeității TASI GROUP World Class, World Wide.

www.bonfiglioliengineering.com