D.O.C. Validation

Parteneriat prin excelență

Credem în deschidere, flexibilitate și o colaborare lină și neîntreruptă cu colaboratorii noștri de afaceri. Relaționările noastre au la bază încrederea, cooperarea, respectul și interesul comun pentru un rezultat remarcabil.

Înfiinţată în anul 1997, D.O.C. Validation este o companie de consultanţă italiană cu experienţă internaţională în Conformitate şi Validare a standardelor actuale GMP de bune practici de fabricaţie pentru industria farmaceutică.

În anul 2011, compania a obţinut certificarea ISO 9001:2008 pentru “Servicii de conformitate şi consultanţă în standardele actuale cGMP de bune practici de fabricaţie”.

Sediul companiei D.O.C. se află în Settala (Milano) cu o filială în Padova (lângă Veneţia); compania angajează tehnicieni calificaţi, ingineri care sunt membri activi ai organizaţiilor de reglementare, cum ar fi PDA şi ISPE pentru a asigura cel mai înalt nivel de calitate pentru suport, documentare şi consultanţă, îndeplinind cele mai actuale cerinţe ale industriei farmaceutice.

Datorită generării unei creşteri constante a activităţii şi pentru a satisface cererea de pe piaţă, în anul 2014 compania a deschis un nou sediu care are capacitatea necesară pentru a organiza, în prezent, sesiuni şi seminarii de instruire.

Activitatea de bază a companiei D.O.C. se adresează în principal companiilor farmaceutice şi distribuitorilor acestora, cum ar fi Companiile tehnologice şi de contractare şi producătorii de aparatură şi echipamente originale (OEM).

În acest mediu de lucru, D.O.C. joacă pentru clienţii săi rolul de „Integrator de sisteme”, în calitate de „Platformă şi Facilitator de Comunicare” între Cerinţele de conformitate cu standardele actuale de bune practici de fabricaţie (a căror respectare este ținta finală a oricărui Sistem farmaceutic) şi Utilizatorii finali. Rezultatul este un sistem complet validat şi funcţional.

www.docvalidation.it