Emtrol LLC

Parteneriat prin excelență

Credem în deschidere, flexibilitate și o colaborare lină și neîntreruptă cu colaboratorii noștri de afaceri. Relaționările noastre au la bază încrederea, cooperarea, respectul și interesul comun pentru un rezultat remarcabil.

Emtrol LLC oferă sisteme dovedite şi fiabile pentru industriile care necesită recuperarea produselor, controlul poluanţilor din aer şi respectarea reglementărilor de protecţia mediului.

Apropiindu-se de al patrulea deceniu de funcţionare, experienţa Emtrol în ceea ce priveşte diverse aplicaţii i-a susţinut reputaţia de furnizor de top de echipamente de control al poluării aerului şi de tratare a gazului de proces, la nivel mondial. Emtrol LLC este lider mondial în proiectarea de cicloane, cicloane FCC, fiind specialişti în aplicaţiile cu straturi fluidizate.

Cea mai bine cunoscută firmă în industria petrolieră pentru proiectarea cicloanelor specializate şi a echipamentelor aferente în domeniul aplicaţiilor de cracare catalitică a fluidelor (FCC), numele Emtrol a devenit sinonim cu concept superior, standarde ridicate de calitate şi producţia de unităţi care depăşesc calitatea execuţiei firmelor concurente.

Având sediul central în New York, birouri internaţionale în Anglia și Canada, şi o forţă globală de reprezentanţi de vânzări, serviciile tehnologice de calitate ale companiei Emtrol şi suportul tehnic puternic sunt obţinute cu uşurinţă.

www.cecoenviro.com/emtrol-buell