Fedegari Group

Parteneriat prin excelență

Credem în deschidere, flexibilitate și o colaborare lină și neîntreruptă cu colaboratorii noștri de afaceri. Relaționările noastre au la bază încrederea, cooperarea, respectul și interesul comun pentru un rezultat remarcabil.

Astăzi Fedegari este un grup industrial extrem de dinamic, gestionat de familia Fedegari, gata să facă față provocărilor unui scenariu tehnologic la nivel mondial. Fedegari este capabil de a oferi soluții inovatoare pentru procese curate și sterile (de la sterilizatoare la unități de decontaminare), atât în ceea ce privesc produsele cât și serviciile de asistență oferite în întreaga lume. De fapt, în ultimii ani, Fedegari a extins gama produselor sale, datorită achiziționării Bio Com Srl, o companie specializată în procese chimice de bio-decontaminare și controlul contaminării. Fedegari învestește intens în dezvoltarea și achiziția de tehnologii inovatoare, în extinderea serviciilor, în inovarea facilităților de producție și în formarea continuă a personalului său.

O caracteristică unică a Fedegari este verticalizarea extremă a companiei, care a refuzat mereu ideea asamblării sterilizatoarelor sofisticate și a altor mașini cu componente standard, proiectate pentru aplicații multiple, construind totul în regim propriu. Acest lucru a permis, după mulți ani de experiență pe teren, un control asupra tehnologiei, prin cunoașterea aprofundată a echipamentelor și a proceselor și prin inovarea constantă a produselor.

www.fedegari.com