Filtermist International

Parteneriat prin excelență

Credem în deschidere, flexibilitate și o colaborare lină și neîntreruptă cu colaboratorii noștri de afaceri. Relaționările noastre au la bază încrederea, cooperarea, respectul și interesul comun pentru un rezultat remarcabil.

Misiunea Filtermist este de a proteja oamenii prin asigurarea unor spații de producție mai curate, mai sigure și mai productive.

Înființată în anul 1969 în Marea Britanie, compania Filtermist produce o gamă de separatoare de vapori de ulei compacte, silențioase și eficiente pe care se bazează cei mai mari producători din lume pentru a elimina în mod eficient vaporii de ulei și lichid de răcire, fumul și aburul din aerul din spațiile de producție.

Vaporii de ulei sunt formati prin pulverizarea uleiului și lichidului de răcire la înaltă presiune pe componente din metal pentru a le menține reci în timpul operațiunilor de fabricație, în timpul frezării, găuririi, prelucrării la strung și rectificării. Expunerea la particulele de ulei transmise prin aer poate provoca o serie de boli profesionale, inclusiv afecțiuni ale pielii, probleme respiratorii și chiar cancer. De asemenea, poate prezenta un risc de incendiu și alunecare și poate defecta echipamentele electrice sensibile dacă sunt lăsate în atmosferă.

Separatoarele de vapori de ulei de la Filtermist folosesc forța centrifugă pentru a separa particulele de vapori de ulei din aer – uleiul curat se scurge înapoi în utilaj pentru a fi reutilizat sau colectat, iar aerul curat este readus în atelier.

Filtermist oferă sprijin local în mai mult de 60 de țări din lume printr-o rețea de distribuitori și filiale aprobate.

www.filtermist.com