Grimm & Wulff

Parteneriat prin excelență

Credem în deschidere, flexibilitate și o colaborare lină și neîntreruptă cu colaboratorii noștri de afaceri. Relaționările noastre au la bază încrederea, cooperarea, respectul și interesul comun pentru un rezultat remarcabil.

Grimm & Wulff Anlagen- und Systembau GmbH a preluat construcţia de instalaţii de la PALL Filtersystems GmbH Werk Hamburg în iunie 2006, producând sisteme moderne de filtrare şi tratare apă folosind tehnologia membranară şi osmoza inversă. Sistemele de desalinizare produse sunt folosite în principal pentru transport maritim de marfă, în domeniul naval şi sectorul offshore. Sistemele de tratare apă de proces şi levigat sunt folosite în industrie şi pentru depozitele de deșeuri / domeniile municipale.

Experienţa Grimm & Wulff în construcţia de instalaţii, punerea în funcţiune, instruirea şi service-ul global pentru aceste sisteme se bazează pe 20 de ani de activitate de succes. Lista referinţelor este considerabilă şi constă din peste 1500 de sisteme produse şi în funcţiune, în lume. De exemplu, Marina germană foloseşte sistemele de desalinizare produse de Grimm & Wulff. Echipele de specialişti şi angajaţi înalt calificaţi realizează chiar şi sisteme de instalaţii complexe conform cerinţelor exigente din domeniul militar şi de mediu.

Calitatea şi siguranța sunt aspecte primordiale în Klarwin. În consecință, toţi partenerii Klarwin de afaceri sunt acreditaţi pentru sistemele de management al calităţii. În calitate de furnizor pentru stațiile de tratare levigat pentru depozitele de deșeuri, Klarwin şi partenerul său Grimm&Wullff sunt certificaţi în sistemul de management al calităţii conform EN ISO 9001:2008.

Mai mult, conform Directivei CEE pentru echipamente nr. 2006/42/EG din 17.05.2006, anexa II A, instalaţiile de tratare levigat pentru depozitele de deșeuri, de la concepție, construcție și formă finală, sunt conforme cu cerinţele esenţiale de sănătate şi securitate din Directiva CE pentru echipamente nr. 2006/42/EEC, implementată prin legi şi reglementări naţionale care adoptă această directivă.

Ca urmare, nu există limite privind utilizarea produselor Grimm & Wulff.

De asemenea, Grimm & Wulff este determinat să asigure excelenţa şi calitatea produselor, pe termen lung. În acest scop, teste de acceptanţă proprii se derulează în fabrică, în atelierele proprii, având proceduri scrise proprii, conform EN ISO 9001:2008.

www.anlagen-systembau.de