Hofstetter Gastechnik AG

Parteneriat prin excelență

Credem în deschidere, flexibilitate și o colaborare lină și neîntreruptă cu colaboratorii noștri de afaceri. Relaționările noastre au la bază încrederea, cooperarea, respectul și interesul comun pentru un rezultat remarcabil.

HOFSTETTER GASTECHNIK AG este specializată în colectarea tuturor tipurilor de gaze, utilizarea acestora şi arderea în condiţii de siguranţă în facle.

CE FACEM NOI PENTRU CLIENŢII NOŞTRI: Hofstetter Gastechnik AG oferă soluţii tehnologice pentru manipularea gazelor din depozitele de deșeuri, biogazului, a gazului din minele de cărbune şi a oricărui gaz combustibil. Dispunând de tehnologia, infrastructura şi personalul potrivit, Hofstetter Gastechnik AG vine în ajutorul dumneavoastră în ceea ce priveşte proiectul de control al emisiilor de gaze cu efect de seră (GES) sau de generare de energie din biogaz. Hofstetter Gastechnik AG proiectează şi fabrică sisteme de combustie şi de tratare a gazelor în Elveţia la cele mai înalte standarde de calitate, simbolizate de numele ţării noastre.

ABORDAREA NOASTRĂ: Indiferent cât de complicat ar putea părea proiectul dumneavoastră, Hofstetter Gastechnik AG va veni în ajutor şi va găsi, cu siguranţă, o soluţie împreună. Hofstetter Gastechnik AG lucrează aproape de clienţii noştri. Hofstetter Gastechnik AG sunt activi în întreaga lume şi dispun de o reţea de agenţi în mai multe ţări care vă pot veni în ajutor la nivel local, oferindu-vă servicii şi întreţinere pentru sistemele dumneavoastră de eliminare a gazelor.

OBIECTIVUL NOSTRU: este acela de a deveni partenerul dumneavoastră pe termen lung în ceea ce privesc soluţiile de protecţie a mediului şi de management a gazelor. Hofstetter Gastechnik AG dorește să devină lider de piaţă în domeniul sistemelor de tratare a gazelor de depozit şi a biogazului.

DE CE SUNTEM MAI BUNI DECÂT FIRMELE CONCURENTE: Persoanele care lucrează în compania noastră fabrică facle şi sisteme de eliminare a gazelor de la începutul anilor optzeci. Primul sistem de ardere a fost fabricat în încercarea de a oferi o soluţie pentru mirosul urât din depozitele de deşeuri. Inginerii Hofstetter Gastechnik AG au fost pionieri în aplicarea acestei tehnologii inovatoare, iar competenţa lor e la dispoziţia dumneavoastră. Sistemele de facle sunt fabricate pentru a rezista în timp. Sistemele Hofstetter Gastechnik AG funcționează, întotdeauna.

www.hofstetter-gt.ch