Oizom

Parteneriat prin excelență

Credem în deschidere, flexibilitate și o colaborare lină și neîntreruptă cu colaboratorii noștri de afaceri. Relaționările noastre au la bază încrederea, cooperarea, respectul și interesul comun pentru un rezultat remarcabil.

Oizom® este o companie de management inteligent al mediului (IoT) care oferă soluții pentru protectia mediului bazate pe date pentru un proces decizional mai bun.

Cu ajutorul hardware-ului nostru echipat cu senzori, monitorizăm diverși parametri de mediu legați de calitatea aerului, zgomot, mirosuri, vreme, radiații etc. Platforma noastră de analiză a datelor furnizează diverse perspective utile pentru autorități, comunități, și industrii. Prin intermediul soluțiilor de mediu inteligente și prin știința datelor, Oizom® se străduiește să joace un rol important în orașele viitorului.

De la înființarea sa în 2015, Oizom® se concentrează în principal pe tehnologii și soluții de monitorizare pentru protectia mediului. Într-un interval scurt de 6 ani, soluțiile Oizom® sunt active în peste 1000 de locații care monitorizează sănătatea mediului a peste 23 de milioane de persoane în fiecare zi. Soluțiile Oizom® monitorizează în mod activ condițiile de mediu din 15 orașe inteligente din India. Soluțiile sunt operaționale în 25 de orașe, precum Mumbai, Delhi, Londra, Tokyo, Istanbul și alte câteva.

Prin intermediul unui ecosistem de rețele-partenere, Oizom® are o prezență puternică în peste 60 de țări.

www.oizom.com