Pall Corporation

Parteneriat prin excelență

Credem în deschidere, flexibilitate și o colaborare lină și neîntreruptă cu colaboratorii noștri de afaceri. Relaționările noastre au la bază încrederea, cooperarea, respectul și interesul comun pentru un rezultat remarcabil.

Pall Corporation este liderul mondial în soluții și tehnologii de filtrare, separare și purificare, deservind o gamă largă de nevoi ale clienților din domenii industriale variate.

Pall Life Sciences oferă produse și servicii de top pentru a satisface nevoile exigente ale clientilor care descoperă, dezvoltă și produc medicamente biotehnologice, vaccinuri, terapii cu celule și produse farmaceutice clasice. Pall oferă tehnologii medicale avansate, care sunt adesea pentru pacienți, o ultimă linie de apărare împotriva agenților patogeni periculoși. Produsele Pall pentru industria alimentară și a băuturilor oferă protecția esențială împotriva contaminării din timpul etapelor de producție.

Pall Industrial
sprijină o gamă diversificată de clienți din industria de microelectronică, industria aerospațială, de petrol și gaze, petrochimică, chimică, automotive și de generare a energiei. Pall este un furnizor cheie pentru industria inovatoare și exigentă de semiconductoare și electronice de consum, și oferă produse de filtrare utilizate în aplicații critice de pe vehicule aerospațiale, comerciale și militare. Produsele Pall sunt esențiale pentru fiabilitatea echipamentelor industriale. Soluțiile Pall ajută municipalitățile și clienții industriali în abordarea diverselor problemele de calitate a apei, deficitului și a cererii, și ajută companiile de energie în maximizarea producției și dezvoltarea comercială cu succes a noii generații de combustibili.

www.pall.com