TECNinox

Parteneriat prin excelență

Credem în deschidere, flexibilitate și o colaborare lină și neîntreruptă cu colaboratorii noștri de afaceri. Relaționările noastre au la bază încrederea, cooperarea, respectul și interesul comun pentru un rezultat remarcabil.

În sediul principal se regăsesc structurile de management: design, R&D, activităţile de business şi marketing, management, managementul achiziţiilor, instruire şi controlul calităţii.

Echipă

O echipă de manageri de proiect, ingineri şi experţi software analizează în detaliu fiecare propunere tehnică, evaluând aspectele tehnice şi problemele, în contact permanent cu clientul final.

Producţie
Producţia este împărţită între câteva fabrici unde lucrează personal înalt calificat, cu tehnologii avansate.

Linii
Liniile sunt asamblate şi cablate în spatii diferite, unde sunt personalizate si dotate cu instrumente de precizie, softul şi toate articolele solicitate de client. Înainte de expediere, liniile sunt testate în zona de testare, folosind fluide pure pentru a asigura funcţionarea lor corectă.

Sectoare
De la proiectare la realizare şi validarea instalaţiei. Asta oferă TECNinox. Dezvoltarea continuă a ideilor şi soluţiilor noi a fost întotdeauna misiunea TECNinox. Dorinţa de a garanta un leadership tehnologic constant se bazează pe patru valori fundamentale:

  • Pasiune
  • Experienţă
  • Excelenţă
  • Inovare

Portofoliul de produse include instalaţii de proces la cheie pentru diferite domenii. Fiecare instalaţie este realizată conform celor mai recente standarde GEP, ASME, FDA, cGMP şi GAMP şi cu cele mai moderne şi recente tehnologii care satisfac cerinţele industriei farmaceutice şi biotehnologiei.

Diagrama de organizare a proiectelor

Pentru fiecare proiect, fiecare departament urmează o procedură foarte precisă.

Proiectare

În grupul TECNinox, proiectarea joacă un rol principal: personalul este alcătuit din ingineri în mecanică, electronică şi de proces, toţi antrenați de obiectivul suprem al companiei: să creştem.

De la începutul anilor 1990, departamentul de proiectare a fost dotat cu softuri avansate de analiză şi modelare 3D, pentru a le prezenta clienţilor instalaţia de proces înainte de realizarea ei.

Fluxul de lucru
Marketingul este primul pas în colaborarea cu clientul. TECNinox vă asistă pe întreaga durată de viață a instalaţiei.
1 – Proiectare conceptuală şi de bază – Pe baza URS-ului , proiectul este proiectat conform cerinţelor.
2 – Proiectare detaliată – Sunt realizate specificaţiile detaliate, precum şi planşele de lucru şi de instalaţii.
3 – Fabricare – Producţia este realizată în atelierele noastre, în condiții controlate permanent.
4 – Instalarea echipamentelor – Echipamentele sunt instalate şi integrate, instalaţia este testată şi pregătită de expediere.
5 – Asamblare pe teren – Instalaţia este asamblată la destinaţia finală. Modulele sunt setate şi conectate între ele.
6 – Punere în funcţiune şi calificare – Procedurile de punere în funcţiune şi calificare sunt realizate punând accent pe munca din ateliere.
7 – Validare de către client – Clientul realizează PQ, pornește şi începe producţia, de obicei cu 6-12 luni mai devreme decât perioada convenţională.
8 – Service & suport – Pornirea / Asistenţa tehnică, actualizările şi modificările sunt disponibile la cerere.

www.tecninox.it