Politica de confidențialitate

Politica GDPR

Website-ul www.klarwin.com apartine societatii PROCESS ENGINEERING S.R.L.

Chiar de la aparitie, societatea a fost permanent preocupata de respectarea tuturor regulamentelor in vigoare. Iar Regulamentul pentru protectia Datelor Personale, cunoscut sub denumirea de RGPD, nu este o exceptie.

Din consideratie pentru cei care viziteaza website-ul nostru avem grija de securitatea datelor personale pe care acestia ni le furnizeaza prin transmiterea formularului de contact.

Subscrisa PROCESS ENGINEERING S.R.L., cu sediul in Str. Eufrosin Poteca nr 26, sector 2, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/3719/2004, cod fiscal RO16217333 actionam in calitate de operator date cu caracter personal in vederea desfasurarii activitatii de profil exclusive cu persoane juridice conform Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (“RGPD”).

Astfel, precizam ca datele personale furnizate prin intermediul acestui website sunt folosite pentru a comunica mai usor si pentru a ne putea desfasura activitatea specifica: realizarea procesului de ofertare, participare la seminarii / workshop-uri / traininguri, imbunatatirea activitatii (customer care), transmiterea unor materiale promotionale.

In ceea ce priveste activitatea de marketing, ne luam angajamentul de a va trimite informatii cu privire la produsele si serviciile noastre, doar in cazul in care am obtinut acordul dumneavoastra pentru realizarea acestui lucru.

Totodata, va mentionam faptul ca datele cu caracter personal pe care ni le furnizati, pot fi comunicate exclusiv urmatorilor destinatari: dumneavoastra – in calitate de persoana direct interesata si vizata, personalului societatii, autoritatilor centrale si locale – conform dispozitiilor legale, doar atunci cand este cazul, persoanelor imputernicite de societate (firme de curierat si firma de hosting).

Avand in vedere legislatia intrata in vigoare, va aducem la cunostinta faptul ca dumneavoastra aveti urmatoarele drepturi pe care le puteti exercita neingradit, prin transmiterea unei solicitari la adresa de e-mail gdpr@klarwin.com.

– Accesarea datelor personale pe care le detinem despre dumneavoastra;

– Rectificarea datelor personale pe care ni le-ati furnizat;

– Retragerea consimtamantului privind prelucrarea datelor cu caracter personal;

– Opozitia privind oferirea datelor personale;

– Posibilitatea de a va adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau altor instante competente, atunci cand gasiti acest lucru necesar.

In cazul implementarii serviciului de newsletter pe care vi-l punem la dispozitie, trebuie sa stiti ca va oferim posibilitatea de a va dezabona oricand doriti, prin optiunea „Dezabonare” sau „Unsubscribe”.

Daca sunteti de parere ca informatiile furnizate mai sus contravin preferintelor sau principiilor dumneavoastra, va rugam sa nu utilizati website-ul sau sa nu furnizati date personale. Tineti insa cont de faptul ca anumite servicii, precum cel de ofertare, sunt conditionate de preluarea acestor date.

Daca considerati necesara obtinerea mai multor detalii cu privire la modul in care societatea noastra prelucreaza datele cu caracter personal, va rugam sa ne trimiteti o cerere pe adresa de e-mail gdpr@klarwin.com, iar noi o sa va raspundem in cel mai scurt timp posibil.

Politica de confidentialitate

Protectia privind datele personale, precum si a vietii private este o preocupare permanenta pentru PROCESS ENGINEERING SRL denumita in continuare „Noi”.

Inca de la inceput, protectia datelor si securitatea informatiilor a fost o parte a politicii privind protectia si securitatea datelor cu caracter personal a societatii noastre.

Drept urmare, ne asumam angajamentul de a prelua si procesa datele pe care dumneavoastra ni le furnizati, in conformitate cu legislatia in vigoare in tara noasta, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (“RGPD”).

Astfel, tinand cont de regulamentul si prevederile intrate in vigoare in 25 mai 2018, definim si luam in considerare ca fiind datele personale orice infomatie care duce la identificarea unei persoane fizice. Drept urmare, consideram ca o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata direct sau indirect, prin referire la un numar de identificare sau la unul sau mai multi factori specifici identitatii sale fizice, psihologice, mentale, economice, culturale sau sociale.

Politica de confidentialitate prezenta face referire la datele personale ale partenerilor, clientilor si altor persoane care ne viziteaza website-ul www.klarwin.com sau care ne contacteaza.

Prin aceasta politica va informam ca scopul pentru care sunt colectate, temeiul de prelucrare al datelor, tipurile si categoriile de date preluate, durata de procesare, drepturile utilizatorilor, persoanele carora le dezvaluim datele personale.

Scopul si temeiul pentru procesarea si prelucrarea datelor personale:

Pentru ca dumneavoastra sa puteti interactiona cu continutul de pe website-urile noastre, in calitate de persoana fizica, puteti fi supus activitatii de prelucrare a datelor. Astfel, utilizatorii nostri pot indeplini urmatoarele roluri:

Clienti: Reprezentant, persoana de contact, angajat sau colaborator al clientului sau potentialului client

1.1 Proces de ofertare

Pentru a va putea oferi produsele si serviciile solicitate, avem nevoie de datele dvs. de contact din cadrul entitatii juridice la care activati.

1.2 Comunicare eficienta

Folosim datele dvs. pentru a putea comunica usor si eficient cu privire la comenzile pe care intentionati sa le efectuati. Iar temeiul pe care il folosim este tot contractul sau procesul de vanzare-cumparare desfasurat exclusiv offline.

1.3 Respectarea obligatiilor legale

Va informam ca exista posibilitatea de a folosi si procesa datele dvs. pentru a putea furniza produsele sau serviciile pe care ni le-ati solicitat, tinand intotdeauna cont de obligatiile legale. Obligatia legala este temeiul pe care ne bazam.

Categoriile de date pe care le preluam in calitate de client sunt urmatoarele: nume, prenume, numar de telefon, e-mail, numele companiei, precum si altele pe care ni le furnizati direct.

Partener de afaceri sau reprezentant al unui partener de afaceri

1.1 Indeplinirea relatiilor contractuale

Pentru a mentine relatia contractuala cu entitatea juridical pe care o reprezentati, folosim inclusiv datele personale de contact pe care ni le furnizati. Astfel, temeiul pe baza careia actionam este contractul.

1.2 Comunicare eficienta

Folosim datele personale pe care ni le oferiti, pentru a putea comunica in legatura cu orice probleme relevante referitoare la mediul de afaceri. Temeiul in baza caruia actionam este contractul.

1.3 Respectarea obligatiilor legale

Va informam ca exista posibilitatea de a folosi si procesa datele dvs. pentru a initia sau continua relatia de business dintre subscrisa si entitatea juridical pe care o reprezentati, tinand intotdeauna cont de obligatiile legale. Obligatia legala este temeiul pe care ne bazam.

Categoriile de date pe care le preluam sunt urmatoarele: nume, prenume, numar de telefon, e-mail, numele companiei precum si altele pe care ni le furnizati direct.

Candidat pentru un loc de munca

Va informam ca folosim datele personale pe care ni le furnizati prin trimiterea online sau offline a CV-ului dvs. in procesul de recrutate pentru pozitiile deschise in cadrul firmei noastre. Prelucrarea datelor personale furnizate se va realiza in cazul in care veti transmite CV-ul dvs. pe adresa de e-mail indicata la sectiunea Cariere din website.

Categoriile de date prelucrate sunt numele, adresa de e-mail, nr. de telefon, precum si alte date personale incluse in CV.

Utilizator al website-ului nostru

Folosim datele personale pe care le colectam in vederea imbunatatirii experientei online oferite de navigarea pe website-ul nostru. Totodata, ne ocupam de monitorizarea traficului pentru a intocmi rapoarte statistice si a ne da seama ce fel de continut online preferati sau va este de folos. Pentru aceasta activitate, avem drept temei interesul legitim care contribuie la buna functionare a website-ului.

Durata de procesare

Intentia noastra este de a pastra datele dvs. atat cat este cazul. Astfel, respectam durata contractului semnat, iar apoi pastram datele atat cat prevad obligatiile in vigoare.

Iar daca scopul preluarii datelor nu este incheierea unui contract de vanzare-cumparare sau colaborare, datele vor fi pastrate doar atat timp cat este necesara indeplinirea scopului pentru care au fost colectate.

Avand in vedere legislatia intrata in vigoare, va aducem la cunostinta faptul ca dumneavoastra aveti urmatoarele drepturi pe care le puteti exercita neingradit, prin transmiterea unei solicitari la adresa de e-mail gdpr@klarwin.com.

– Accesarea datelor personale pe care le detinem despre dumneavoastra;

– Rectificarea datelor personale pe care ni le-ati furnizat;

– Retragerea consimtamantului privind prelucrarea datelor cu caracter personal;

– Opozitia privind oferirea datelor personale;

– Posibilitatea de a va adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau altor instante competente, atunci cand gasiti acest lucru necesar.

Daca sunteti de parere ca informatiile furnizare mai sus contravin preferintelor sau principiilor dumneavoastra, va rugam sa nu utilizati website-ul sau sa nu furnizati date personale. Tineti insa cont de faptul ca anumite servicii, precum cel de ofertare, sunt conditionate de preluarea acestor date.

Daca considerati necesara obtinerea mai multor detalii cu privire la modul in care societatea noastra prelucreaza datele cu caracter personal, va rugam sa ne trimiteti o cerere pe adresa de e-mail gdpr@klarwin.com , iar noi o sa va raspundem in cel mai scurt timp posibil.

Ne luam angajamentul de a trata cu seriozitate cererile dvs.

Politica Cookies

Prezenta politica privind fisierele cookies se aplica tuturor utilizatorilor paginii www.klarwin.com. Informatiile prezentate in continuare au ca scop informarea utilizatorilor acestei pagini de internet cu privire la plasarea, utilizarea si administrarea cookie-urilor de catre societatea PROCESS ENGINEERING S.R.L. in contextul navigarii utilizatorilor pe aceasta pagina de internet.

Ce sunt cookie-urile?

Folosim termenul „cookie”-uri pentru a ne referi la modulele cookie si la tehnologiile similare prin intermediul carora pot fi colectate informatii in mod automat.

Un „Internet Cookie” (termen cunoscut si sub denumirea de „browser cookie” sau „HTTP cookie” ori „cookie”) reprezinta un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau pe alte echipamente ale unui utilizator prin intermediul carora se acceseaza internetul.

Cookie-urile sunt instalate prin solicitarea emisa de un web-server catre un browser (de ex.: Internet Explorer, Firefox, Chrome). Cookie-urile odata instalate au o durata de existenta determinata, ramanand „pasive”, in sensul ca nu contin programe software, virusi sau spyware si nu vor accesa informatiile de pe hard driverul utilizatorului pe al carui echipament au fost instalate.

Un cookie este format din doua parti: numele cookie-ului si continutul sau valoarea cookie-ului.

Din punct de vedere tehnic, doar web-serverul care a trimis cookie-ul il poate accesa din nou in momentul in care un utilizator se intoarce pe pagina de internet asociata web-serverului respectiv.

Pentru ce scopuri sunt utilizate cookie-urile prin intermediul acestei pagini de internet: Cookie-urile sunt utilizate pentru a furniza utilizatorilor acestei pagini de internet o experienta mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecarui utilizator in parte si anume pentru:

– furnizarea de statistici anonime cu privire la modul in care este utilizata aceasta pagina de internet catre detinatorul acestei pagini de internet;

– imbunatatirea utilizarii acestei pagini de internet, inclusiv prin identificarea oricaror erori care apar in timpul vizitarii/utilizarii acesteia de catre utilizatori;

– anticiparea unor eventuale bunuri care vor fi in viitor puse la dispozitia utilizatorilor prin intermediul acestei pagini de internet, in functie de serviciile / produsele accesate.

Pe baza feedback-ului transmis prin cookie-uri in legatura cu modul in care se utilizeaza aceasta pagina de internet,detinatorul poate adopta masuri pentru ca aceasta pagina de internet sa fie mai eficienta si mai accesibila pentru utilizatori.

Astfel, utilizarea cookie-urilor permite memorarea anumitor setari/preferinte stabilite de catre utilizatorii acestei pagini de internet, precum:

– limba in care este vizualizata o pagina de internet; – postarea comentariilor pe site.

Care este durata de viata a cookie-urilor?

Durata de viata a cookie-urilor poate varia semnificativ, depinzand de scopul pentru care este plasat. Exista urmatoarele categorii de cookie-uri care determina si durata de viata a acestora:

– Cookie-uri de sesiune – Un „cookie de sesiune” este un cookie care este sters automat cand utilizatorul isi inchide browserul.

– Cookie-uri persistente sau fixe – Un „cookie persistent” sau „fix” este un cookie care ramane stocat in terminalul utilizatorului pana cand atinge o anumita data de expirare (care poate fi in cateva minute, zile sau cativa ani in viitor) sau pana la stergerea acestuia de catre utilizator in orice moment prin intermediul setarilor browserului.

Ce sunt cookie-urile plasate de terti?

Anumite sectiuni de continut de pe pagina de internet pot fi furnizate prin intermediul unor terti, adica nu de catre detinatorul acestui site, caz in care aceste cookie-uri sunt denumite cookie-uri plasate de terti („third party cookie-uri”).

Tertii furnizori ai cookie-urilor trebuie sa respecte, de asemenea, regulile in materie de protectie a datelor si Politica de Confidentialitate disponibila pe aceasta pagina de internet.

Aceste cookie-uri pot proveni de la urmatorii terti: Google Analytics, Linkedin, Instagram sau alte surse de cookie-uri care utilizeaza date personale.

Ce cookie-uri sunt folosite prin intermediul acestei pagini de internet:

Prin utilizarea/vizitarea paginii de internet pot fi plasate urmatoarele cookie-uri:

a. Cookie-uri de performanta a paginii de internet; cookie necesare, colecteaza Klarwin

b. Cookie-uri de analiza a utilizatorilor;

c. Cookie-uri pentru geotargetting;

d. Altele.

Necesare

CookieConsent  test.klarwin.com  Stores the user’s cookie consent state for the current domain  1 year  HTTP 

Marketing

yt-remote-cast-installed  youtube-nocookie.com  Stores the user’s video player preferences using embedded YouTube video  Session  HTML 
yt-remote-connected-devices  youtube-nocookie.com  Stores the user’s video player preferences using embedded YouTube video  Persistent  HTML 
yt-remote-device-id  youtube-nocookie.com  Stores the user’s video player preferences using embedded YouTube video  Persistent  HTML 
yt-remote-fast-check-period  youtube-nocookie.com  Stores the user’s video player preferences using embedded YouTube video  Session  HTML 
yt-remote-session-app  youtube-nocookie.com  Stores the user’s video player preferences using embedded YouTube video  Session  HTML 
yt-remote-session-name  youtube-nocookie.com  Stores the user’s video player preferences using embedded YouTube video  Session  HTML 

 

Cookie-uri de performanta

Prin acest tip de cookie-uri sunt memorate preferintele utilizatorului acestei pagini de internet, astfel incat setarea din nou a preferintelor in cazul vizitarii ulterioare a paginii de internet nu mai este necesara.

Cookie-uri de analiza a utilizatorilor

Aceste cookie-uri ne informeaza daca un anumit utilizator al paginii de internet a mai vizitat/utilizat aceasta pagina de internet anterior. Aceste cookie-uri sunt utilizate doar in scopuri statistice.

Cookie-uri pentru geotargeting

Aceste cookie-uri sunt utilizate de catre un soft care stabileste tara de provenienta a utilizatorului paginii de internet.

Ce tip de informatii sunt stocate si accesate prin intermediul cookie-urilor?

Cookie-urile pastreaza informatii intr-un fisier text de mici dimensiuni care permit recunoasterea browserului. Aceasta pagina de internet recunoaste browserul pana cand cookie-urile expira sau sunt sterse.

Particularizarea setarile browserului in ceea ce priveste cookie-urile

In cazul in care utilizarea cookie-urilor nu este deranjanta iar calculatorul sau echipamentul tehnic utilizat pentru navigarea pe aceasta pagina de internet este folosit doar de catre dumneavoastra, pot fi setate termene lungi de expirare pentru stocrarea istoricului de navigare.

In cazul in care calculatorul sau echipamentul tehnic utilizat pentru navigarea pe aceasta pagina de internet este folosit de mai multe persoane, poate fi luata in considerare setarea pentru stergerea datelor individuale de navigare de fiecare data cand browserul este inchis.

Cum pot fi oprite cookie-urile?

Dezactivarea si refuzul de a primi cookie-uri pot face aceasta pagina de internet dificil de vizitat, atragand dupa sine limitari ale posibilitatilor de utilizare ale acesteia.

Utilizatorii isi pot configura browserul sa respinga fisierele cookie sau sa fie acceptate cookie-uri de la o pagina de internet anume.

Toate browserele moderne ofera posibilitatea de a schimba setarile cookie-urilor. Aceste setari pot fi accesate, ca regula, in sectiunea „optiuni” sau in meniul de „preferinte” al browserului tau.

Totusi, refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu inseamna ca nu veti mai primi publicitate online – ci doar ca aceasta nu va fi adaptata preferintelor si interesele dumneavoastra, evidentiate prin comportamentul de navigare.

Pentru a intelege aceste setari, urmatoarele linkuri pot fi folositoare:

Pentru orice intrebari suplimentare cu privire la modul in care sunt utilizate cookie-urile prin intermediul acestei pagini de internet, va rugam sa trimiteti un email la adresa gdpr@klarwin.com .