Termeni si Conditii

Termeni juridici esentiali de utilizare a website-ului

Aspecte juridice

Acesta este pagina web oficiala a Process Engineering societate cu raspunde limitata, entitate juridica din Romania (denumita in cele ce urmeaza societatea sau Societatea). Drepturile de autor asupra intregului continut apartin in totalitate societatii. Cei care acceseaza aceasta pagina accidental sau intentionat au drepturi de explorarea continutului; reproducerea, traducerea sau utilizarea informatiilor publicate, se pot efectua cu buna credinta numai cu indicarea sursei; copierea sau tiparirea unor materiale continute in website in scop personal se paote efectua exclusiv cu acceptul scris al societatii, fara dreptul de comercializare in orice fel al acestora. Continutul website-ului se adreseaza profesionistilor, neexistand nicio intentie de oferire/contractare/informare comerciala catre persoane fizice. Orice persoana care isi bazeaza deciziile, actiunile sau inactiunile sale pe informatiile continute in acest website isi asuma raspunderea integrala pentru eventualele pierderi suferite, direct sau indirect. Societatea isi declina orice raspundere pentru continutul website la care aceasta pagina web poate face / face trimitere.

Datele si informatiile sunt prezentate in pagina web www.klarwin.com (proprietatea societatii), fiind publicate numai in scopuri informative, fara ca pagina web sa contina oferte / intentii de a contracta. Este posibil ca anumite date si informatii sa fie preluate de la partenerii nostri, ori sa fie reproduceri informative din mass-media sau de la publicatii, cu continut comercial, tehnic ori stiintific. Orice contractare trebuie aprobată de administratorul societății. Societatea isi rezerva dreptul de a modifica atat continutul, cat si structura paginii web in orice moment si fara preaviz. Orice incercare de orice natura de modificare a imaginii si informatiilor din prezentul site, cu exceptia detinatorului sau legal-Societatea, precum si realizarea de link-uri, fara acordul prealabil, da dreptul unilateral si neechivoc ca Societate sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru depistarea si sanctionarea acestor fapte.

Trimiterea unei solicitari pe website-ul societatii reprezinta acordul ca Societatea sa aiba dreptul de a putea contacta clientii, direct sau prin partenerii sai contractuali, utilizand datele in acest scop, pentru a primi materiale de prezentare si pentru realizarea de campanii de marketing, analize si alte activitati similare.

Disclaimer

Prezentul logo Klarwin Fluid Perfection (utilizat impreuna sau separat) este marca inregistrata protejata si apartine exclusiv societatii, nu poate fi utilizat decat cu acordul prealabil in scris al acesteia. Orice utilizare altfel decat cu acordul prealabil prin oricare modalitate, cu scop patrimonial sau cu titlu gratuit, reprezinta o incalcare a drepturilor acesteia. Prezenta logo-ului nu reprezinta un angajament sau o obligatie irevocabila asumata de catre aceasta, nu garanteaza contractarea de servicii ori garantii si nu garanteaza sub nicio forma indeplinirea de catre parteneri/clienti/furnizori etc. a obligatiilor asumate de catre acestia.