Media

HomeEvenimenteAVionics: Platforma ce monitorizează procesul de producție și maximizează eficiența acestuia

AVionics: Platforma ce monitorizează procesul de producție și maximizează eficiența acestuia

Din poziția de Manager de Producție, Manager de Companie, sau Top Manager, puteți:

  • să aveți un feedback în timp real a trendurilor de producție.
  • să anticipați ce probleme critice pot conduce la oprirea procesului de producție (mentenanță predictivă).
  • să aveți acces la istoricul datelor de producție, lucru ce vă permite o planificare mai bună și mai eficientă a activităților viitoare.
  • să evitați nu numai oprirea producției, dar și să gestionați pierderile din producție, crescând astfel calitatea produselor.

La acest webinar, vom vorbi despre AVionics, un soft destinat furnizării în timp real a datelor privind performanța uneia sau mai multor linii de producție, date pe care le puteți exploata în avantajul dumneavoastră împreună cu alte informații provenite de la alte tipuri de echipamente și dispozitive, până la nivel corporate.

Acest lucru vă poate ajuta să maximizați indicii OEE (Overall Equipment Effectiveness) cu ajutorul unor dashboard-uri foarte ușor configurabile, unde puteți avea acces la parametri cum ar fi: situația curentă a producției, viteza instantanee și cumulativă a liniei de producție, progresia și procentajul de finalizare ale lotului de medicamente și multe altele.

Vă rugăm să vă înregistrați acum pentru a afla mai multe despre Avionics și despre cum vă poate aduce beneficii reale în activitatea dumneavoastră.

LINK Inregistrare AVionics