Technik

Klarwin® Technik oferă service și asistență tehnică pentru instalarea, punerea în funcțiune și optimizarea sistemelor de filtrare, separare, purificare și tratare a apei.

Klarwin® protejează performanțele și fiabilitatea sistemelor de tratare a apei și își propune să fie alături de clienții săi, la fiecare pas. Prin prisma experienței de peste 15 ani în domeniu, Klarwin poate pune în funcțiune și da în folosință, fie sisteme noi, relocate sau recondiționate.

De 15 ani păstrăm valoarea echipamentelor noastre

Serviciile noastre de asistență tehnică se întind pe toată perioada de utilizare a sistemelor de micro/ultrafiltrare sau osmoză inversă.

Apelând la Klarwin®, beneficiați de:

Servicii de service și asistență tehnică on-site, rapoarte de service instant, pentru a optimiza performanțele, fiabilitatea și perioada de operare a sistemului.

Monitorizare în timp real cu aplicația KLARITY, care oferă informații despre parametrii de operare ai sistemului, oricând, oriunde și de pe orice dispozitiv.

Service simplificat

Suport tehnic

Suport service 24/7 (bazat pe disponibilitatea regională)

Serviciul de urgențe

Optimizare

Inspecție și întreținere

Depanare și reparare

Instruire operatori și training-uti de reîmprospătare a cunoștințelor

Gestiunea stocurilor de piese de schimb

Rapoarte detaliate

Cardul de sănătate al sistemului dvs.

Echipa de service autorizată Klarwin va revizui designul și specificațiile originale ale unității, pentru evaluarea performanțelor curente și a nevoilor sistemului.

debitul de ieșire

permeabilitatea membranelor

frecvența CIP

istoricul testului de integritate

costurile operaționale pentru substanțe chimice și de energie.

Astfel se formează o bază practică pentru planificările viitoare privind înlocuirea modulelor, actualizări ale sistemelor de operare și SCADA, piese de schimb, produse chimice și multe altele.

Reparații echipamente

Susținem un sistem de mentenanța predictivă, pentru diagnosticarea posibilelor defecțiuni ale sistemelor de tratare a apei, asigurând ani de funcționare eficientă a membranelor și protejând pe termen lung sistemul.

Klarwin® pune la dispoziție consumabile și echipamente de ultimă oră, precum:

Membrane, indiferent de tipul de sistem, fie că vorbim de fibre tubulare Aria, membrane spiralate sau module Disc Tube;

Piese de schimb și consumabile de sistem;

Carcase și elemente filtrante pentru protejarea sistemelor de micro- și ultrafiltrare sau osmoză inversă. Gama de soluții de pretratare și filtrare, unele certificate pentru aplicații de apă potabilă, include: filtre sac, filtre cartuș, filtre ceramice și multe altele.

Upgrade-uri de sistem

Klarwin® oferă toate opțiunile de upgrade-uri posibile – fie hardware, software, de proces sau protocol.

Informații în timp real

Klarwin® a dezvoltat o aplicație pentru monitorizare la distanță a stațiilor de tratare levigat și accesul rapid la parametrii de performanță ai sistemului, oricând, oriunde și de pe orice dispozitiv, printr-o conexiune securizată și privată.

Sistemul este sigur, ușor de utilizat și complet personalizabil, permițând utilizatorilor să adapteze modul de vizualizarea informațiilor.
Un set puternic de instrumente care ajută la gestionarea eficientă a sistemului

dashboard intuitiv

trend-uri cu valori istorice si personalizabile

rapoarte automatizate

alerte în timp real

Contactează-ne pentru configurarea unui pachet de servicii personalizat