Food and Beverage Technology

Klarwin Food & Beverage Technology oferă soluții de filtrare, separare și purificare pentru tratarea apei, a băuturilor alcoolice și răcoritoare, a produselor lactate și a ingredientelor folosite în diverse produse alimentare.

Suntem capabili, prin specialiștii noștri în industria alimentară, să vă oferim soluții și tot suportul tehnic, comercial și logistic pentru a obține, în mod constant, calitatea dorită pentru produsele dumneavoastră în condiții de costuri optimizate.

Parteneriate pe termen lung, pentru o calitate garantată a produselor alimentare și a băuturilor

Specialiștii noștri în filtrare privesc procesele dintr-o altă perspectivă și vin cu soluții noi ce se reflectă atât în calitatea produselor finale, cât și în alte aspecte, precum:

Extinderea termenului de valabilitate al băuturilor prin îndepărtarea microorganismelor;

Reducerea cerințelor pentru conservanți sau alți aditivi care inhibă dezvoltarea microorganismelor patogene;

Păstrarea caracteristicilor organoleptice ale băuturilor;

Reducerea costurilor operaționale și consumul de energie;

Respectarea normelor de mediu și a legislației privind bunurile de consum.

Inovăm soluții pentru calitatea produselor tale

Soluții pentru ape îmbuteliate

Klarwin oferă producătorilor de ape minerale naturale sau ape de masă, o gama largă de soluții pentru o filtrare eficientă și economică a apei. Astfel ne asigurăm de puritatea apei potabile, fără microorganisme, paraziți sau substanțe, care, prin număr sau concentrație, pot constitui un potențial pericol pentru sănătatea umană.

Soluții diverse pentru o apă de calitate

Cere o ofertă completă!

Soluții pentru băuturi răcoritoare

Soluții pentru băuturi răcoritoare

În producția de băuturi răcoritoare, tehnologiile de filtrare aduc multiple beneficii producătorilor, printre care cel mai important este acela de a avea același produs clar și lipsit de microorganisme, menținând același gust și aceeași aromă în fiecare lot.

Soluții diverse pentru calitatea produselor tale

Cere o ofertă completă!

Soluții pentru industria berii

Procesul de producere a berii trebuie să se ridice la standarde înalte privind păstrarea gustului, a aromei, puritătii și prospețimii unei beri. Pentru a crea acest gust unic și a putea menține uniformitatea aromei de la sticlă la sticlă, de la brand la brand, de la fabrica de bere la fabrica de bere, este necesar un proces de fabricație cu soluții tehnologice performante și reproductibile.

Fiecare pas în procesul de preparare a berii poate fi personalizat și adaptat în scopul optimizării procesului.

Soluții automate pentru un proces complet automatizat

Cere o ofertă completă!

Soluții eficiente pentru o bere gustoasă

Cere o oferta completa!

Soluții pentru producătorii de vinuri

Procesul de producere a vinului trebuie să întrunească standardele înalte pentru păstrarea trăsăturilor specifice oricărei recolte de struguri prin păstrarea buchetului unic al vinului, menținând în același timp uniformitatea gustului și intensitatea aromei, de la sticlă la sticlă.

Soluții automate special create pentru un vin de calitate

Cere o ofertă completă!

Soluții eficiente pentru filtrarea vinului

Cere o ofertă completă!

Soluții pentru băuturi alcoolice și/sau distilate

În procesul de producție a băuturilor spirtoase este esențială îndepărtarea exclusivă a particulelor ce pot cauza turbiditate. Astfel ne asigurăm să păstrăm calitatea, aroma și gustul desăvârșit al băuturilor spirtoase și licoroase.

Tehnologia și experiența noastră vă ajută să maximizați randamentul proceselor și să obțineți costuri scăzute de producție.

Soluții diverse pentru calitatea băuturilor

Cere o ofertă completă!

Soluții pentru utilități

Stabilitatea microbiologică în fiecare sticlă sau doză impune și necesitatea garantării calității fluxurilor de utilități, precum apa, aburul și gazele care intră în contact direct sau indirect cu produsul.

Soluții pentru filtrarea și purificarea apei

Cere o ofertă completă!

Soluții pentru filtrarea aburului

Cere o ofertă completă!

Soluții pentru filtrarea gazelor, a aerului și ventilare

Cere o ofertă completă!

Testarea integrității filtrelor

Diverși factori, precum încărcarea cu particule, fluctuațiile de presiune și temperatură, precum și etapele de sanitizare și sterilizare, pot duce la uzura elementelor filtrante. Testarea integrității filtrelor este o metodă nedistructivă pentru a verifica dacă filtrul încă îndeplinește specificațiile.

Dispozitivul portabil, Palltronic Compact Touch, pentru testarea integrității filtrelor, asigură performanțele filtrului în proces, printr-un test nedistructiv (pressure decay) care este corelat cu capacitatea unui filtru de a reține microorganismele specifice.

Ca parte esențială în producția de alimente și băuturi, testarea integrității filtrelor ajută la evitarea problemelor costisitoare corelate cu contaminarea, precum pierderile de produs, reprocesare sau întârzieri în producție.

Testarea produselor finite

Sistemul de monitorizare/identificare a microorganismelor, Pall GeneDisc, furnizează rapid rezultate pentru identificarea unor tulpini sau microorganisme patogene din băuturi răcoritoare, vin și bere.

Este format din discuri etanșate în care se regăsesc diverși reactivi.

Poate detecta simultan mai multe tipuri de microorganisme sau tipuri de drojdii care pot altera calitatea produsului final.

Oferă rezultate rapide – în cazul bacteriilor, timpul de detecție este diminuat de la 5 zile până la 2 zile, iar în cazul coloniilor sau drojdiilor din proces, la maxim 2 ore.

Raționalizăm procese

Elementele cheie într-un produs de calitate sunt controlul asupra timpului și costurilor asociate cu echipamentele de filtrare, operarea sau alte provocări legate de contaminare.

Controlul calității produsului

Controlul asupra timpului dedicat producție prin externalizarea expertizei de filtrare

Controlul asupra resurselor de filtrare prin alegerea unor produse cu eficiență superioară

Controlul costului prin operare ușoară, mentenanță redusă și producție maximizată

Vrei să afli mai multe?

Consultă-te cu un Specialist!